Zakelijk

Word sponsor

De Nederlandse Reisopera wil met verrassende en kwalitatief hoogwaardige programmering zoveel mogelijk mensen de schoonheid van opera laten ervaren. Graag geven wij samen met onze zakelijke partners deze ambitie vorm en gaan we in gesprek over hoe gezamenlijk maatschappelijke en bedrijfsmatige doelstellingen te realiseren.

Een greep uit de opties die wij kunnen bieden als Partner:

• Maatschappelijke betrokkenheid:  het verhalen in de media over de samenwerking met de Nederlandse Reisopera en over de relevantie van het ondersteunen van kunst en cultuur

• Merkbekendheid: naam en logo vermelding in communicatie uitingen van de Nederlandse Reisopera zoals website, flyers, programmaboeken, vriendenmagazine, nieuwsbrieven.

• Relatiemarketing: we denken graag met je mee over bijzondere relatieontvangsten rond voorstellingen, rondleidingen voor jouw gezelschap in onze ateliers, bezoek aan een voorstellingsrepetitie, workshops op maat en uitnodigingen bij evenementen buiten de theaters. In goed onderling overleg stellen we een relatieprogramma samen dat jullie past.

Kunst is voor veel mensen een waardevol en inspirerend onderdeel van hun leven. Ontdekken hoe waardevol en inspirerend een samenwerking met de Nederlandse Reisopera kan zijn? Neem dan eenvoudig contact met ons op via vrienden@reisopera.nl. We maken graag een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

Word zakenvriend

Maak deel uit van een kring van betrokken bedrijven, die er samen mede aan bijdragen dat de Reisopera producties van hoge kwaliteit kan blijven maken die toegankelijk zijn voor een breed publiek.

Al vanaf een bijdrage van € 1.000 per jaar ben je een zakenvriend.  

Wij bieden daarvoor:

  • Naamsvermelding  als zakenvriend op onze website en in iedere voorstellingsbrochure

  • Een uitnodiging voor 4 personen voor het bijwonen van een première van één van de grote operaproducties met pauzedrank en nazit

  • Toezending van het periodieke Vrienden-magazine Opera Informa

  • Een uitnodiging voor een specifieke activiteit die wij jaarlijks organiseren voor onze zakenvrienden en sponsoren

Voor de vriendschap verwijzen wij naar onze Algemene Voorwaarden voor Zakenvrienden.

Vanaf een bijdrage van € 10.000 per jaar ben je Partner van de Reisopera en bieden wij de voordelen zoals beschreven bovenaan deze pagina.

Doe een bedrijfsgift

Een bedrijfsschenking kan afgetrokken worden van de belasting (de vennootschapsbelasting). De Nederlandse Reisopera is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat wanneer je als bedrijf een schenking wilt doen dit aantrekkelijke fiscale voordelen heeft.

Er mag in de vennootschapsbelasting tot 50% van de winst aan giften worden afgetrokken met een maximum van € 100.000. De giftenaftrek wordt verhoogd met 50% van het bedrag van de giften die zijn gedaan aan culturele instellingen, met een maximum van € 2.500.

Direct een gift doen? Klik dan hier.