Doe een bijdrage

De Nederlandse Reisopera is al meer dan 70 jaar het grootste reizende operagezelschap in Nederland. Jaarlijks brengen we grote en kleinere producties naar de theaters en schouwburgen in het hele land. Dat doen we met jonge, talentvolle solisten en makers, gerenommeerde koren en orkesten. Originaliteit in casting en enscenering staat bij de Reisopera hoog in het vaandel. Dankzij de bijdragen van onze Vrienden, schenkers, bedrijven, fondsen en subsidiënten kunnen wij opera’s maken die de harten van velen raken en investeren wij in educatie en jong talent. Samen geven we kleur aan het culturele landschap in Nederland en kunnen we een grotere maatschappelijke impact maken.

Subsidiënten & fondsen

Gemeente Enschede, Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, Provincie Overijssel, Provincie Gelderland, Paul Pella Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds, VSBfonds, Fonds Podiumkunsten
Dankzij de financiële steun van onze subsidiënten en fondsen zijn wij in staat kwalitatief hoogstaande producties naar de theaters te brengen. Wij bieden daarbij jong talent de kans zich te ontwikkelen. Via educatieve projecten maken we kunst en cultuur toegankelijk voor een breed publiek.