Het Reisopera Kinderkoor

Talent 7-12

Zingen: je kunt er niet jong genoeg mee beginnen! Daarom hebben wij een eigen Kinderkoor, voor kinderen van 7 - 12 jaar uit Enschede.

Het koor bestaat uit 25 kinderen van 7- 12 jaar die een keer per week repeteren in Enschede. Het Reisopera Kinderkoor treedt regelmatig op in concerten, op festivals en als het kan in onze operavoorstellingen. Zo deed het Kinderkoor in 2022 mee in onze operaproductie van Hänsel und Gretel.

Meer dan zingen!

De kinderen repeteren en treden regelmatig op. Ze doen ook mee aan workshops over theater of decorbouw. Zo maken ze kennis met alle facetten van muziektheater.

Bekijk alle activiteiten van ons Kinderkoor
Dirigent Mirjam Spoelman

Ons Kinderkoor repeteert iedere woensdagmiddag in Enschede onder leiding van dirigent Mirjam Spoelman.  Mirjam Spoelman studeerde zowel schoolmuziek als koordirectie aan het ArtEZ conservatorium. Ze was jarenlang werkzaam als vakdocent muziek in het basisonderwijs, bij de Muziekschool Twente en ze is dirigent bij drie gemengde koren en een vrouwenkamerkoor.

“Het plezier in zingen staat voorop!”

Mirjam Spoelman, dirigent
Nieuwe leden zijn welkom!

Het Reisopera Kinderkoor staat altijd op voor nieuwe leden! Lidmaatschap van het Reisopera Kinderkoor is gratis en nieuwe kinderen kunnen het hele jaar instromen.

De kinderen repeteren op woensdagmiddagen van 15.30 – 16.30 uur in ons gebouw van de Performance Factory (Hoge Bothofstraat 43A) in Enschede.

Nieuwe leden zijn welkom!

Ouders en verzorgers die meer informatie willen of hun kind willen aanmelden kunnen contact opnemen met Iris de Vries (coördinator Kinderkoor). Dit kan door tijdens kantooruren te bellen met 053 - 206 2006 of te mailen.

Stuur een mailtje naar het Kinderkoor