Vanwege de groei en verdere professionalisering van de Nederlandse Reisopera zijn we op zoek naar een enthousiaste en betrokken medewerker AV.

Wie zijn wij?

De Nederlandse Reisopera is het grootst reizend operagezelschap van Nederland. Al meer dan 65 jaar maken we in onze thuisbasis Enschede operaproducties en reizen hiermee door heel Nederland. De decors, kostuums en pruiken voor ons producties worden in onze eigen ateliers gemaakt. We repeteren met zangers, dansers, acteurs en orkest in onze eigen repetitieruimtes en in de zalen van het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede. We maken muziektheater met kinderen en jongeren en hebben sinds 2019 een eigen kinderkoor. Educatie en participatie staan bij de Reisopera hoog in het vaandel. Met onze producties zijn we te vinden in schouwburgen en theaters, maar ook in de openlucht.

 

De afdeling Techniek maakt de decors, kostuums en pruiken en begeleidt de producties op het gebied van audio en video. Ook regelt de afdeling de logistiek van de reizen en worden de decors in de theater opgebouwd. Op de afdeling werken enthousiaste en betrokken specialisten samen met een grote groep deskundige freelancers.

 

Wat ga je doen?

Als medewerker AV werk je mee aan de voorstellingen op het gebied van audio en video. Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding van voorstellingen en evenementen. Daarnaast beheer en onderhoud je alle audiovisuele middelen. Incidenteel ga je mee op tour en fungeer je als aanspreekpunt voor het artistieke team en je collega’s.

 

Wij vragen

* MBO+ werk- en denkniveau

* Een aantal jaren ervaring met het versterken en in beeld brengen van live-bijeenkomsten

* Kennis van de laatste ontwikkelingen op het gebied van AV en theatertechniek

* Zelfstandigheid en proactief kunnen werken

* Goede communicatieve vaardigheden

* Affiniteit met muziektheater

 

Wij bieden

* Een uitdagende functie in een bijzondere culturele organisatie

* Vrijheid en vertrouwen om je werk zelfstandig uit te voeren

* Een veelzijdige functie met gevarieerde werkzaamheden in een leuk team

* In eerste instantie een jaarcontract van 36 uur per week

* Een passend salaris afhankelijk van jouw ervaring

 

Solliciteren

Herken jij je in bovenstaand profiel? Neem dan contact met ons op! Stuur je CV samen met je motivatie naar lbeldman@reisopera.nl t.a.v. Lydianne Beldman. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Huub Mars, 1e inspiciënt via hmars@reisopera.nl of 06-12000376.