Opera Lunch

03 Apr

03 Apr

Lunchconcerten met stersolisten uit onze operaproducties

 • Lunchconcert
  op maandagmiddag in Enschede
 • Locatie
  Theater Concordia aan de Oude Markt
 • Datum
  maandag 3 april 2023
 • Tijdsduur
  12.30 - 13.30
 • Solisten
  uit de opera Fidelio van Beethoven
 • Lunchpakket
  mag mee de zaal in!
Lunchconcert

UPDATE 30 maart- De OperaLunch van maandag 3 april is uitverkocht. Het is nog wel mogelijk om een livestream-ticket te kopen.


Terug van weggeweest! Op veler verzoek brengen we dit seizoen weer driemaal een OperaLunch in theater Concordia in Enschede. Een uur lang genieten van de stersolisten uit onze operaproducties, in het sfeervolle bonbonnière-theater Concordia. De solisten zingen zij de mooiste aria's uit de grote opera waar ze in spelen en brengen hun eigen favoriete muziekstukken. Op maandag 3 april 2023 staan solisten uit de opera Fidelio in de spotlights.

Stersolisten uit Fidelio

Op maandag 3 april zetten we solisten uit de opera Fidelio van Ludwig van Beethoven in de spotlights! Sopraan Kelly God, sopraan Julietta Aleksanyan, tenor Petter Moen en bas Yorck Felix Speer treden een uur lang op. Ze zingen  o.a. bekende aria’s en duetten uit  de opera Fidelio; de enige opera die componist Ludwig van Beethoven ooit geschreven heeft. De zangers worden op de vleugel begeleid door Lochlan Brown.

Lees meer over de operaproductie FIDELIO in deze link →
Het sfeervolle Theater Concordia in Enschede

OperaLunch maandag 3 april 2023

Sopraan
Kelly God
Sopraan
Julietta Aleksanyan
Tenor
Petter Moen
Bas
Yorck Felix Speer
Vleugel
Lochlan Brown

Bestel je tickets voor de OperaLunch

UPDATE 30 maart - De OperaLunch is uitverkocht. Het is nog wel mogelijk om livestream-tickets te kopen via de verkooplink hierboven.


Dit seizoen vervolgen wij onze concertserie OperaLunches, in samenwerking met Theater Concordia in Enschede. Op maandag 3 april brengen drie solisten uit Beethovens opera Fidelio een uur lang de mooiste aria's en duetten.

Bekijk ook eens