Meer over L'elisir d'amore - livestream

L'elisir d'amore - livestream

De Nederlandse Reisopera, Opera Zuid en De Nationale Opera bundelen wederom hun krachten in een sprankelende jongtalentproductie die op 23 mei online te zien zal zijn. De jonge Nemorino probeert met behulp van een liefdesdrank de mooie rijke Adina voor zich te winnen. Maar of dat lukt?

Meer over Zing mee met het online Meezing Hallelujah!

Zing mee met het online Meezing Hallelujah!

Geniet mee - of zing mee - met de videoclip van het Meezing Hallelujah! Zeshonderd zangamateurs hebben online met ons het koorstuk Hallelujah uit Händels oratorium Messiah ingestudeerd. 175 meezingers hebben een eigen video-opname/foto naar ons opgestuurd, die verwerkt zijn in één grote videoclip.

Meer over Reisopera Summer Camp

Reisopera Summer Camp

Voor ambitieuze jonge zangers! Kom van 4 - 9 juli 2021 werken aan je auditietraining, ondernemerschap, stressmanagement, improvisatie en podiumpresentatie tijdens onze vijfdaagse Summer Camp. Met workshops van o.a. Merlijn Twaalfhoven en Robin Coops. Haal het beste uit jezelf, aanmelden kan tot en met 25 april 2021!

Meer over De Maakers: Tristan en Isolde

De Maakers: Tristan en Isolde

Twintig jongeren maken onder begeleiding van verschillende theaterprofessionals hun tweede, eigen muziektheatervoorstelling gebaseerd op Wagners Tristan und Isolde.

Meer over Magelone & Peter

Magelone & Peter

We hopen in de zomer van 2021 op locatie te kunnen spelen met deze verrassende muzikale 'short story'.

Meer over La bohème

La bohème

We hopen in het najaar van 2021 een tournee te kunnen maken met deze intieme pocketversie van Puccini's hartverscheurende meesterwerk.

Meer over L'Orfeo - online

L'Orfeo - online

Claudio Monteverdi

Bekijk de complete opera L'Orfeo (Monteverdi) uit januari 2020 online via OperaVision!

Meer over Hans en Grietje (4+)

Hans en Grietje (4+)

Update 15 december 2020: alle geplande familieconcerten en schoolvoorstellingen van Hans en Grietje zijn afgelast. Wij proberen de voorstellingen te verschuiven naar het voorjaar van 2021. 

Meer over De Maakers: Orpheus

De Maakers: Orpheus

Bekijk de film 'Orpheus: durf jij los te laten?'die De Maakers gemaakt hebben, toen de theatervoorstelling in 2020 niet door kon gaan vanwege de coronamaatregelen. Jongeren uit Twente maken een nieuwe muziektheatervoorstelling, op basis van het bekende verhaal over Orpheus in de onderwereld.