Meer over Il barbiere di Siviglia Tickets

Il barbiere di Siviglia

Gioacchino Rossini

Lukt het de jonge rijke Rosina met hulp van de slimme Figaro uit handen van haar voogd Bartolo te blijven, die immers alleen op haar bruidsschat uit is? En hoeveel vermommingen moet Almaviva wel niet gebruiken om Rosina voor zich te winnen?

28 SEP - 2 NOV 2019

Meer over De Maakers: Orpheus Tickets

De Maakers: Orpheus

Durf jij om te kijken?

Twintig jongeren uit Oost-Nederland maken, onder begeleiding van theaterprofessionals, zélf een muziektheatervoorstelling. Met medewerking van schrijver Jibbe Willem, componist Thijs Borsten en regisseurs Karine Roldaan en Robert Baarda.

4 APR - 5 APR 2020

Meer over Wonderful Town Tickets

Wonderful Town

Leonard Bernstein

Maar zes keer te zien in Oost-Nederland! Samen met het Orkest van het Oosten en Het Gelders Orkest brengen wij zes feestelijke concertante uitvoeringen van Bernsteins wervelende musicalklassieker.

4 OKT - 12 OKT 2019

Meer over Zwijnenstal Tickets

Zwijnenstal

Coproductie met Theater Sonnevanck

Zwijnenstal is een muzikale, humoristische vertelling over recht en onrecht. Over leiders en volgers en over de moed die nodig is om nee te zeggen als iedereen zijn mond houdt. Coproductie met Theater Sonnevanck.

6 OKT - 30 NOV 2019

Meer over Jevgeni Onjegin Tickets

Jevgeni Onjegin

Pjotr Iljitsj Tsjaikovsky

In deze ‘pocketopera’ is de essentie van Tsjaikovski’s meeslepende opera teruggebracht tot een intieme, meeslepende voorstelling van één uur en 20 minuten. Met 7 zangers en 8 musici op het toneel.

1 NOV - 28 NOV 2019

Meer over Meezing Messiah Tickets

Meezing Messiah

Georg Friedrich Händel

Op zondag 8 december 2019 organiseren wij voor de vijfde maal op rij een groots meezing-evenement in Carré. Zing je zelf in een koor? Hou je van samen met anderen zingen? Aarzel dan niet en doe samen met 1000 andere zangliefhebbers mee met de Meezing Messiah!

8 DEC 2019

Meer over L'Orfeo Tickets

L'Orfeo

Claudio Monteverdi

Regisseur Monique Wagemakers tekent voor de regie van deze opera over Orpheus die afdaalt in de onderwereld om zijn geliefde Euridice terug te halen uit de dood. De vormgeving en installatie zijn van Lonneke Gordijn (Studio Drift), de choreografie is van Nanine Linning.

25 JAN - 22 FEB 2020

Meer over Bruid Te Koop! Tickets

Bruid Te Koop!

Bedřich Smetana

Een volwassen sprookje vol seks en humor: de Reisopera steekt Smetana’s komische opera Die verkaufte Braut in een eigentijdse nieuwe jas!De opera wordt gezongen in een fonkelnieuwe, Nederlandse bewerking van Anne Lichthart.

14 MRT - 25 APR 2020