Meer over DRIFT in Carré Tickets

DRIFT in Carré

Het kunstwerk EGO uit onze operaproductie L'Orfeo krijgt een hoofdrol in de expo 'DRIFT in Carré'. Voor en achter de schermen in Koninklijk Theater Carré stap je in de wereld van de kunstenaars van Studio DRIFT en kun je - letterlijk - over hun schouders meekijken bij het maakproces van o.a. de bewegende sculptuur EGO.

17 JUN - 20 JUN 2021

Meer over Magelone & Peter Tickets

Magelone & Peter

Op 10 juni 2021 is Magelone & Peter twee maal te zien in Theater Odeon in Zwolle! Boek snel, er zijn maar 30 kaarten beschikbaar per voorstelling.

10 JUN - 10 JUN 2021

Meer over Hans en Grietje (4+) Tickets

Hans en Grietje (4+)

Hans en Grietje (en de Heks) gaan weer op tournee! Op 20 juni 2021 is Hans en Grietje twee maal te zien in Theater Mimik (Deventer). Op 3 juli staat de voorstelling in De Vereeniging in Nijmegen, op 4 juli in Stadstheater Arnhem en op 10 juli kun je komen kijken in Odeon in Zwolle.

20 JUN - 10 JUL 2021

Meer over L'elisir d'amore - online

L'elisir d'amore - online

De Nederlandse Reisopera, Opera Zuid en De Nationale Opera bundelen wederom hun krachten in een sprankelende jongtalentproductie die tot en met 23 augustus te zien is op het Europese operaplatform OperaVision.

Meer over Tristan en Isolde

Tristan en Isolde

De Maakers presenteren hun tweede muziektheatervoorstelling! Jonge theatertalenten maken hun eigen muziektheatervoorstelling gebaseerd op Wagners operaklassieker Tristan und Isolde

Meer over Zing mee met het online Meezing Hallelujah!

Zing mee met het online Meezing Hallelujah!

Geniet mee - of zing mee - met de videoclip van het Meezing Hallelujah! Zeshonderd zangamateurs hebben online met ons het koorstuk Hallelujah uit Händels oratorium Messiah ingestudeerd. 175 meezingers hebben een eigen video-opname/foto naar ons opgestuurd, die verwerkt zijn in één grote videoclip.

Meer over Reisopera Summer Camp

Reisopera Summer Camp

Voor ambitieuze jonge zangers! Kom van 4 - 9 juli 2021 werken aan je auditietraining, ondernemerschap, stressmanagement, improvisatie en podiumpresentatie tijdens onze vijfdaagse Summer Camp. Met workshops van o.a. Merlijn Twaalfhoven en Robin Coops. Haal het beste uit jezelf, aanmelden kan tot en met 25 april 2021!

Meer over La bohème

La bohème

We hopen in het najaar van 2021 een tournee te kunnen maken met deze intieme pocketversie van Puccini's hartverscheurende meesterwerk.

Meer over L'Orfeo - online

L'Orfeo - online

Claudio Monteverdi

Bekijk de complete opera L'Orfeo (Monteverdi) uit januari 2020 online via OperaVision!

Meer over De Maakers: Orpheus

De Maakers: Orpheus

Bekijk de film 'Orpheus: durf jij los te laten?'die De Maakers gemaakt hebben, toen de theatervoorstelling in 2020 niet door kon gaan vanwege de coronamaatregelen. Jongeren uit Twente maken een nieuwe muziektheatervoorstelling, op basis van het bekende verhaal over Orpheus in de onderwereld.