Meer over Zing mee met het online Meezing Hallelujah!

Zing mee met het online Meezing Hallelujah!

Hou je van zingen en mis je het zingen met je eigen amateurkoor? Heb je in het verleden meegedaan met onze Meezing Messiah in Carré? Meld je dan aan voor het online Meezing Hallelujah: samen met zoveel mogelijk amateurzangers maken we voor Pasen een videoclip van Händels 'Hallelujah' uit de Messiah! Meedoen is gratis.

Meer over Reisopera Summer Camp

Reisopera Summer Camp

Pas afgestudeerd als zanger? Kom van 4 - 9 juli 2021 werken aan je auditietraining, ondernemerschap, stressmanagement, improvisatie en podiumpresentatie tijdens onze vijfdaagse Summer Camp!

Meer over Orfeo (8+) - reprise Tickets

Orfeo (8+) - reprise

UPDATE 2 februari 2021: de voorstellingen die van 6 - 21 februari stonden gepland zijn door de verlenging van de lockdown afgelast. Een acteur, een zangeres en een muzikant brengen samen de oudste opera van de wereld tot leven in een frisse, nieuwe versie voor kinderen vanaf 8 jaar.

6 FEB - 21 FEB 2021

Meer over L'elisir d'amore Tickets

L'elisir d'amore

De Nederlandse Reisopera, Opera Zuid en De Nationale Opera bundelen wederom hun krachten om een sprankelende jongtalentproductie in de theaters te brengen. In L'elisir d'amore probeert de jonge Nemorino met behulp van een liefdesdrank de mooie rijke Adina voor zich te winnen. Maar of dat lukt?

23 MEI - 22 JUN 2021

Meer over L'Orfeo - online

L'Orfeo - online

Claudio Monteverdi

Bekijk de complete opera L'Orfeo (Monteverdi) uit januari 2020 online via OperaVision!

Meer over Hans en Grietje (4+) Tickets

Hans en Grietje (4+)

Update 15 december 2020: alle geplande familieconcerten en schoolvoorstellingen van Hans en Grietje zijn afgelast. Wij proberen de voorstellingen te verschuiven naar het voorjaar van 2021. 

17 OKT - 20 DEC 2020

Meer over La bohème

La bohème

We hebben helaas moeten besluiten de tournee van La bohème, die plaats zou vinden van 15 november - 16 december 2020, niet door te laten gaan.

Meer over Magelone & Peter

Magelone & Peter

In overleg met het theater in Sneek onderzoeken wij of de voorstelling die gepland stond op 22 december 2020, verplaatst kan worden naar de zomer van 2021.

Meer over De Maakers: Orpheus

De Maakers: Orpheus

Dertien jongeren uit Oost-Nederland maakten, onder begeleiding van theaterprofessionals, in seizoen 19/20 zélf een muziektheatervoorstelling, gebaseerd op het verhaal van Orpheus. Bekijk de film die De Maakers gemaakt hebben, toen de theatervoorstelling niet door kon gaan vanwege de coronamaatregelen.

Meer over De Maakers: Tristan en Isolde

De Maakers: Tristan en Isolde

Twintig jongeren maken onder begeleiding van verschillende theaterprofessionals hun tweede, eigen muziektheatervoorstelling gebaseerd op Wagners Tristan und Isolde.