Meer over Pocketopera La Bohème Tickets

Pocketopera La Bohème

In deze pocketopera van 75 minuten heeft regisseur Christian Carsten Puccini's hartverscheurende opera La bohème teruggebracht tot de kern: we maken het noodlottige liefdesverhaal van Rodolfo en Mimì van heel dichtbij mee. Deze pocketopera bevat alle geliefde aria's, is als een emotionele achtbaan en zorgt ervoor dat je 75 minuten lang op het puntje van je stoel zit.

2 OKT - 12 NOV 2021

Meer over Pocketopera La traviata Tickets

Pocketopera La traviata

Worden wie je werkelijk bent. Dat is het centrale thema van de pocketopera La traviata waarmee we van 5 november - 13 december 2021 door het land toeren. Regisseur Dorike van Genderen bewerkte Verdi's operaklassieker tot een zoektocht van een trans vrouw naar zichzelf en naar de liefde.

5 NOV - 9 DEC 2021

Meer over Hans en Grietje (4+) Tickets

Hans en Grietje (4+)

Op zondag12 september 2021 kun je in Almelo genieten van de avonturen van Hans en Grietje en op zondag 24 oktober staat de voorstelling in Oldenzaal. Hans en Grietje beleven en zes musici van Phion beleven een spannend avontuur met een wel heel bijzondere - macrobiotische - Heks en een politieagent op een paard.

12 SEP - 24 OKT 2021

Meer over Bruid Te Koop! Tickets

Bruid Te Koop!

Bedřich Smetana

Een sexy operette in onverbloemd Nederlands! De jonge mooie Marshenka komt erachter dat haar vader haar lang geleden 'verkocht' heeft aan een zoon van de rijke Micha. Maar ze heeft al verkering met een andere jongen! Die zoon van MIcha - Vasek - realiseert zicht dat hij via dit huwelijk onder het juk van zijn bazige moeder uit kan komen. En het vriendje van Marshenka blijkt niet zo eerlijk te zijn als ze wel dacht... Wordt onze Marschenka toch nog de bruid? En van wie dan?

2 APR - 12 MEI 2022

Meer over L'Orfeo - online

L'Orfeo - online

Claudio Monteverdi

Bekijk de complete opera L'Orfeo (Monteverdi) uit januari 2020 online via YouTube!