Meer over Reisopera Camping Tour 2021 Tickets

Reisopera Camping Tour 2021

Van 15 – 31 juli reizen wij met gratis muziektheatervoorstellingen naar vijftien campings in Noord- en Oost-Nederland.  Voor kinderen vanaf 4 jaar brengen we het muzikale sprookje Hans en Grietje en voor de liefhebbers van klassieke muziek is er de short story Magelone & Peter – over een uitgeblust getrouwd stel dat met hun caravan op vakantie is. De Reisopera komt naar je toe deze zomer!

15 JUL - 31 JUL 2021

Meer over Magelone & Peter Tickets

Magelone & Peter

Op dinsdag 13 en woensdag 14 juli staan Magelone & Peter met hun caravan op De Buitenspelen, voor de Stadsschouwburg in Utrecht. Theater in de openlucht: dat past helemaal bij dit bitterzoete verhaal over een uitgeblust echtpaar op de camping!

13 JUL - 14 JUL 2021

Meer over Pocketopera La Bohème

Pocketopera La Bohème

In deze pocketopera van 75 minuten heeft regisseur Christian Carsten Puccini's hartverscheurende opera La bohème teruggebracht tot de kern: we maken het noodlottige liefdesverhaal van Rodolfo en Mimì van heel dichtbij mee. Deze pocketopera bevat alle geliefde aria's, is als een emotionele achtbaan en zorgt ervoor dat je 75 minuten lang op het puntje van je stoel zit.

Meer over Pocketopera La traviata

Pocketopera La traviata

Worden wie je werkelijk bent. Dat is het centrale thema van de pocketopera La traviata waarmee we van 5 november - 13 december 2021 door het land toeren. Regisseur Dorike van Genderen bewerkte Verdi's operaklassieker tot een zoektocht van een trans vrouw naar zichzelf en naar de liefde.

Meer over L'elisir d'amore - online

L'elisir d'amore - online

De Nederlandse Reisopera, Opera Zuid en De Nationale Opera bundelen wederom hun krachten in een sprankelende jongtalentproductie die tot en met 23 augustus te zien is op het Europese operaplatform OperaVision.

Meer over L'Orfeo - online

L'Orfeo - online

Claudio Monteverdi

Bekijk de complete opera L'Orfeo (Monteverdi) uit januari 2020 online via YouTube!