Meer over Orfeo (8+) - reprise Tickets

Orfeo (8+) - reprise

Een acteur, een zangeres en een muzikant brengen samen de oudste opera van de wereld tot leven in een frisse, nieuwe versie voor kinderen vanaf 8 jaar. Een toegankelijke manier om kinderen kennis te laten maken met opera! 

6 FEB - 21 FEB 2021

Meer over L'Orfeo - online

L'Orfeo - online

Claudio Monteverdi

Bekijk de complete opera L'Orfeo (Monteverdi) uit januari 2020 online via OperaVision!

Meer over Hans en Grietje (4+) Tickets

Hans en Grietje (4+)

Update 15 december 2020: alle geplande familieconcerten en schoolvoorstellingen van Hans en Grietje zijn afgelast. Wij proberen de voorstellingen te verschuiven naar het voorjaar van 2021. 

17 OKT - 20 DEC 2020

Meer over La bohème

La bohème

We hebben helaas moeten besluiten de tournee van La bohème, die plaats zou vinden van 15 november - 16 december 2020, niet door te laten gaan.

Meer over Magelone & Peter

Magelone & Peter

In overleg met het theater in Sneek onderzoeken wij of de voorstelling die gepland stond op 22 december 2020, verplaatst kan worden naar de zomer van 2021.

Meer over De Maakers: Orpheus

De Maakers: Orpheus

Dertien jongeren uit Oost-Nederland maakten, onder begeleiding van theaterprofessionals, in seizoen 19/20 zélf een muziektheatervoorstelling, gebaseerd op het verhaal van Orpheus. Bekijk de film die De Maakers gemaakt hebben, toen de theatervoorstelling niet door kon gaan vanwege de coronamaatregelen.

Meer over De Maakers: Tristan en Isolde Tickets

De Maakers: Tristan en Isolde

Twintig jongeren maken onder begeleiding van verschillende theaterprofessionals hun tweede, eigen muziektheatervoorstelling gebaseerd op Wagners Tristan und Isolde.

6 JUN 2021