Beste bezoeker,

Het coronavirus houdt ons land in de greep. Onze deuren zijn dicht en wij hebben moeten besluiten om de drie grote operaproducties van seizoen 2020/21 te verplaatsen naar 2022 en 2024.

We missen het spelen in de theaters en het directe contact met jullie, ons publiek. We zien nu meer dan ooit dat muziek zorgt voor troost en verbinding en dat het mensen bij elkaar brengt. Wat al die jaren zo gewoon leek – een bezoek aan een operavoorstelling- is ineens niet meer vanzelfsprekend. Wij kijken dan ook reikhalzend uit naar het moment waarop we elkaar weer bij een van onze voorstellingen kunnen ontmoeten!

Maar achter onze gesloten deuren zitten we niet stil. We werken aan nieuwe manieren om onze prachtige operaproducties te ontsluiten voor iedereen en ontwikkelen nieuwe producten.We voelen ons gesterkt door de hartverwarmende support van onze donateurs en bezoekers en daar zijn we heel erg blij mee. Zo kunnen we straks en in de verdere toekomst opera voor iedereen in Nederland blijven maken.

De komende maanden blijven wij met hart en ziel werken voor de kunstvorm die ons zo dierbaar is. Met de verbindende kracht van muziek willen wij jullie een hart onder de riem blijven steken. We doen het samen!

Blijf gezond, hou vol en pas goed op elkaar.

 

Magelone & Peter

Magelone & Peter


11 JUL - 11 JUL 2020

Wat moet je doen als de caravan letterlijk een 'sleurhut' geworden is. Magelone & Peter is de eerste muzikale short story die door ons ontwikkeld wordt. Op zaterdag 11 juli 2020 spelen we twee maal een try-out in het Wilminktheater in Enschede: er is beperkt plaats voor publiek!


Lees meer Tickets

Nieuws