Beste bezoeker,

Het coronavirus houdt ons land in de greep. Onze deuren zijn dicht en wij hebben moeten besluiten om de drie grote operaproducties van seizoen 2020/21 te verplaatsen naar 2022 en 2024. In de maand juli staan kinderen en jongeren bij ons centraal: met een week vol creatieve workshops voor kinderen in Enschede en de productie van de eerste film door ons talentproject De Maakers. Op dit moment zijn we bezig met de ontwikkeling van de jongtalentproductie Magelone & Peter. Eind augustus 2020 maken we meer nieuws bekend over het komende seizoen.

We missen het spelen in de theaters en het directe contact met jullie, ons publiek. We zien nu meer dan ooit dat muziek zorgt voor troost en verbinding en dat het mensen bij elkaar brengt. Wat al die jaren zo gewoon leek – een bezoek aan een operavoorstelling- is ineens niet meer vanzelfsprekend. Wij kijken dan ook reikhalzend uit naar het moment waarop we elkaar weer bij een van onze voorstellingen kunnen ontmoeten!

Maar achter onze gesloten deuren zitten we niet stil. We werken aan nieuwe manieren om onze prachtige operaproducties te ontsluiten voor iedereen en ontwikkelen nieuwe producten.We voelen ons gesterkt door de hartverwarmende support van onze donateurs en bezoekers en daar zijn we heel erg blij mee. Zo kunnen we straks en in de verdere toekomst opera voor iedereen in Nederland blijven maken.

De komende maanden blijven wij met hart en ziel werken voor de kunstvorm die ons zo dierbaar is. Met de verbindende kracht van muziek willen wij jullie een hart onder de riem blijven steken. We doen het samen!

Blijf gezond, hou vol en pas goed op elkaar.

 

Magelone & Peter

Magelone & Peter


13 SEP - 13 SEP 2020

Wat moet je doen als de caravan letterlijk een 'sleurhut' geworden is. Magelone & Peter is een jongtalentproductie en de eerste muzikale short story die door ons ontwikkeld wordt. Eind augustus 2020 maken we bekend waar en wanneer Magelone & Peter te zien zal zijn.


Lees meer Tickets

Magelone & Peter

13 Sep '20
Enschede

Magelone & Peter

13 Sep '20
Enschede

Nieuws