Zeven nominaties Musicalworld Awards voor A Little Night Music

Op zaterdag 3 augustus zijn de nominaties bekend gemaakt voor de Musicalworld Awards in Nederland voor seizoen 2018/19 en onze musical A Little Night Music is maar liefst zeven keer genomineerd. Deze producties was in maart en april 2019 te zien in de theaters. 

A Little Night Music heeft de meeste nominaties van alle musicals van het afgelopen seizoen gekregen. Een geweldig compliment voor team en cast van deze Sondheimproductie, waar we heel erg trots op zijn!

 

Dit zijn de nominaties:

– Job Greuter: Beste Doorbraak voor zijn rol als Henrik Egerman

– Inez Timmer: Beste Vrouwelijke Bijrol voor haar rol als Madame Armfeldt

– Hadleigh Adams: Beste Mannelijke Bijrol voor zijn rol als Count Malcolm

– Ensemble: Beste Ensemble

– Paul Groot: Beste Mannelijke Hoofdrol voor zijn rol als Fredrik Egerman

– Susan Rigvava-Dumas: Beste Vrouwelijke Hoofdrol voor haar rol als Desirée Armfeldt

– A Little Night Music: Beste Musical

 

Pers en publiek waren al lovend over de productie. “Terecht open doekje voor Susan Rigvava-Dumas”, schreef Trouw (★★★★★). De Volkskrant gaf ★★★★en roemde Susan Rigvava-Dumas om haar “betoverende versie van  Send In the Clowns.”

Een greep uit nog een paar recensies: “Het Gelders Orkest en dirigent Ryan Bancroft dansen feilloos door de partituur” (NRC ★★★), “Een verrukkelijke Sondheim” (Theaterkrant) en “Zorg dat je het niet mist!” (Musicalworld ★★★★★).

Bekijk hier een videoclip met fragmenten uit de productie.

 

Natuurlijk willen wij graag zoveel mogelijk van deze nominaties verzilverd zien en daar hebben we jouw hulp bij nodig. Breng a.u.b. je stem(men) uit via deze link. Stemmen kan tot en met 31 augustus.

Voor iedereen die zijn stem uitbrengt op een van onze genomineerden: dankjewel namens team en cast van A Little Night Music!

 

 

Il barbiere di Siviglia

Il barbiere di Siviglia

Gioacchino Rossini
28 SEP - 2 NOV 2019

Wegens groot succes in 2013 in reprise: de komische opera Il barbiere di Siviglia (Rossini) in een regie van Laurence Dale, met in de cast o.a. Karin Strobos (Rosina), Mark Milhofer (Almaviva) en Brunò Pratico (Bartolo).


Lees meer Tickets