Zaterdag 21 september: wie komt meekijken bij The Making of Il Barbiere?

16 september, 10.30 uur: The Making of Il Barbiere op zaterdag 21 september is inmiddels helemaal volgeboekt.

 

Op zaterdag 21 september zetten wij de deuren van onze ateliers en van onze repetitiezalen weer wijd open om je een kans te geven bij ons in de opera-keuken te komen kijken. Wil je eens rondkijken in onze ateliers op de Performance Factory in Enschede? En vervolgens meekijken bij de eerste Toneel/Orkest repetitie (met solisten en koor) van Il barbiere di Siviglia? Dat kan! Meld je dan snel aan, er is slechts plaats voor 50 deelnemers.

 

Zaterdag 21 september: The Making of Il Barbiere.

14.15: start bij de ateliers van de Reisopera in gebouw West op de Performance Factory. Daarna volgt een korte rondleiding door onze ateliers en is er tijd voor koffie/thee. Vervolgens lopen we naar het Wilminktheater en daar een gedeelte van de Toneel/Orkest repetitie bij te wonen.

Einde: 16.15 uur.

 

Aanmelden

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar marketing@reisopera.nl

Vermeld je naam en met hoeveel personen je wilt komen. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan The Making of Il Barbiere. Je krijgt in de week van 16 september een mailtje van ons met meer informatie. Als je vragen hebt, kun je bellen met onze afdeling Marketing & Communicatie: 088 -28 50 12.

 

Il barbiere di Siviglia

Il barbiere di Siviglia

Gioacchino Rossini
28 SEP - 2 NOV 2019

Wegens groot succes in 2013 in reprise: de komische opera Il barbiere di Siviglia (Rossini) in een regie van Laurence Dale, met in de cast o.a. Karin Strobos (Rosina), Mark Milhofer (Almaviva) en Brunò Pratico (Bartolo).


Lees meer Tickets