Word sponsor

De missie van de Nederlandse Reisopera is met verrassende en kwalitatief hoogwaardige programmering zoveel mogelijk mensen de schoonheid van opera te laten ervaren. Wij willen graag samen met zakelijke partners deze ambitie vormgeven. Ontdek hoe waardevol een samenwerking met de Nederlandse Reisopera voor jouw organisatie kan zijn. Als partners kunnen wij wederzijdse groei bevorderen en gezamenlijke maatschappelijke en bedrijfsmatige doelstellingen realiseren.

Een greep uit de opties die wij je kunnen bieden als Partner, Hoofdpartner of Founder:

  • Maatschappelijke betrokkenheid:  het verhalen in de media over de samenwerking met de Nederlandse Reisopera en over de relevantie van het ondersteunen van kunst en cultuur
  • Merk laden: naamrecht en logo vermelding in communicatie uitingen van de Nederlandse Reisopera zoals website, flyers, programmaboeken, vriendenmagazine, nieuwsbrieven.
  • Relatiemarketing: relatieontvangsten tijdens voorstellingen, pauzeborrel, nazit, gratis toegangskaarten, rondleidingen in onze ateliers, uitnodigingen bij evenementen buiten de theaters.

Wij bespreken graag de mogelijkheden om tot een samenwerking te komen die voor de Reisopera en voor jou als bedrijf interessant en inspirerend is.

 

CONTACT

Fieke Briër
Senior Development Medewerker
088 028 50 22
fbrier@reisopera.nl

Stichting Nederlandse Reisopera
rekeningnummer NL24 ABNA 0457 5254 60

 

Terug naar Steun ons