Meer dan alleen zingen!

Ons Kinderkoor treedt regelmatig op in concerten of zelf in theaterproducties, zoals in 2018 in de opera Tosca. In 2019 zongen de kinderen voor het eerst mee in ons jaarlijkse meezingfestijn Meezing Messiah in Theater Carré in Amsterdam.

In het najaar van 2022 zal het Kinderkoor meezingen in de operaproductie Hänsel und Gretel en gaan de kinderen mee op tournee door Nederland.

Meedoen in een opera, zoals hier bij de tournee van Tosca in 2018.

Hallelujah! Meezingen bij Meezing Messiah in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam

We vinden het belangrijk dat de kinderen met alle facetten van theater-maken kunnen kennismaken. Daarom doen de kinderen van ons Kinderkoor doen ook regelmatig mee aan creatieve workshops. In onze ateliers kunnen ze naar hartenlust schilderen en knutselen, onder begeleiding van medewerkers uit ons decoratelier.

In Enschede werken we samen met de Theatermakerij en met theatermaker Karine Roldaan. Karine geeft regelmatig theaterworkshops aan het Kinderkoor, waarbij de kinderen zelf scènes mogen verzinnen en leren acteren.  

Theaterworkshop door theatermaker Karine Roldaan van de Theatermakerij.

Het Reisopera Kinderkoor staat altijd op voor nieuwe leden! Lidmaatschap van het Reisopera Kinderkoor is gratis en nieuwe kinderen kunnen het hele jaar instromen.

De kinderen repeteren op woensdagmiddagen van 15.30 – 16.30 uur in ons gebouw op de Performance Factory (Hoge Bothofstraat 43A) in Enschede.

Nieuwe leden zijn welkom!

Ouders en verzorgers die meer informatie willen of hun kind willen aanmelden kunnen contact opnemen met Iris de Vries (coördinator Kinderkoor). Dit kan door tijdens kantooruren te bellen met 088 – 028 50 00 of te mailen.

Stuur een mail naar het Kinderkoor
Ga terug naar de pagina Kinderkoor