Dit zijn ze! De Maakers van seizoen 20/21 en van de productie Tristan en Isolde: als liefde gevaarlijk wordt. Vanaf januari 2021 hebben ze keihard gewerkt om deze voorstelling te maken, meestal online of buiten repeterend.

Met trots stellen wij ze hieronder aan je voor:

 

Cato

Cato is 21jaar, zit op een acteeropleiding in Almelo en wil zich graag ontwikkelen op het gebied van muziektheater. Daarnaast lijkt het haar tof om meer te leren over klassieke verhalen. Het maken zelf spreekt haar ontzettend aan en regisseren lijkt haar ook interessant.

Eva Kosak

Eva werd aangespoord door haar theaterdocent Robert om mee te doen met De Maakers. Ze wil graag meer leren over performance en spreken op het podium. Daarnaast wil ze zich verder ontwikkelen in muziek.

Johanna

Nina moet de tekst over Johanna nog aanleveren

Katinka Tiemersma

Katinka is 25 jaar en afgestudeerd klassiek zangeres. Ze komt helemaal uit Leiden! Het project De Maakers sprak haar ontzettend aan, vandaar dat ze zich opgaf. Ze wil graag meer leren over regie en het schrijven van teksten. Ze hoopt samen met de groep een fijne connectie te maken en ze wil zich, met haar nieuwsgierigheid, focussen op het proces.

Lieke

Lieke is 19 jaar, heeft veel acteer-ervaring en mist het theater spelen en maken, daarom wilde ze graag deel zijn De Maakers. Ze wil zich vooral focussen op het maken van speelbare teksten, het maken van soundscapes en technisch leren spelen. 

Marit Holterman

Marit is 19 jaar, studeert musical en zocht voor haar opleiding een stage en wilde het liefst spelen in een productie als stage. Met die reden gaf ze zich op voor De Maakers. Marit wil graag meer leren over het schrijven van muziek en ze wil graag werken aan haar fysieke spel.

Marly van Gaal

Marly heeft zich opgegeven voor De Maakers omdat ze het theater zo mist! Marly zou het tof vinden om meer te leren over het fysiek spelen. Ze wil ook graag aan de slag met monologen, daar houdt ze van.

Maya

Maya is 14 jaar en doet de theaterstroom op haar middelbare school. Ze zag de auditie voor de Maakers op internet en werd gelijk enthousiast. Ze is wat jonger dan de andere deelnemers, maar dat houdt haar zeker niet tegen. Ze hoopt juist veel van de wat oudere mensen te leren. Daarin wil ze zich focussen op haar zang en het bedenken van teksten.

Persijn Oosterholt

Persijn is 20 jaar, heeft veel acteerervaring en wil vooral groeien in zijn passie; de kunsten! Daarom heet hij zich opgegeven voor De Maakers. Hij wil graag zoveel mogelijk leren en ontwikkelingen meepakken. Daarin wil hij zich focussen op het genuanceerd spelen en samenwerken.

Ruth is 20 jaar en geen vreemde bij De Maakers en de Theatermakerij (waar ze twee jaar speelt), vorig jaar deed ze ook mee! Ze gaf zich weer op omdat ze het project vorig jaar als erg leerzaam heeft ervaren. Ruth wil graag meer leren over het bedenken van scenes en regie. Daarnaast wil ze zich focussen op loslaten en genieten van het spel!

Sarah

Sarah is 16 jaar, speelt theater sinds ze 8 is en heeft zich opgegeven voor De Maakers omdat ze graag nieuwe dingen wil leren op hoog niveau. Ze wil graag leren om op een andere manier teksten en scenes te schrijven. Ze wil zich in samenwerkingen focussen op het leren van anderen.

Stef

Stef is 23 jaar en is bijna afgestudeerd als acteur. Hij had al van De Maakers gehoord en het leek hem gelijk ontzettend leuk. Toen hij gevraagd werd hoefde hij dan ook niet lang na te denken. Stef wil graag meer leren op het gebied van regie en schrijven. Daarnaast wil hij zich focussen op het spelen met muziek.

 

Ga terug naar pagina De Maakers