We hebben jouw support nodig

Het ministerie van OC en W heeft onlangs onze aanvraag Kunstenplan 2017-2020 gehonoreerd en ons verzekerd van financiële steun voor de komende vier jaar. Daar zijn we heel trots op! Onze drive is en blijft om opera tot in alle hoeken van het land te brengen, zodat iedereen kennis kan maken met deze prachtige en onverwoestbare kunstvorm. Onze opera’s zijn origineel in vorm en bezetting, met kansen voor young professionals, en altijd van de hoogste  kwaliteit.

En als we dat ook na 2020 willen blijven doen, is er meer geld nodig…

 

We doen het goed

Onze prestaties worden gezien en gewaardeerd door publiek en pers:

De Nederlandse Reisopera heeft zijn bestaansrecht weer met kracht bewezen. De Volkskrant

Met geslaagde minimalistische producties vond de Nederlandse Reisopera zich na de dramatische bezuinigingsslag opnieuw uit als een productiehuis dat met kleine middelen grote effecten weet te sorteren. NRC Handelsblad

Als de Reisopera dit soort apotheoses blijft scheppen is er zeker toekomst. Opera Magazine

Kon je met publieksreacties en recensies een operagezelschap op de been houden, dan hoefden wij ons over de toekomst geen zorgen te maken. Maar om onze hoge kwaliteit te blijven garanderen is er meer geld nodig.

 

Doe mee, sluit je aan!

Wij willen de toekomst van opera in Nederland veilig stellen en daarvoor is ook jouw steun nodig. Je kunt ons helpen door Vriend te worden of Reisgenoot en zo het voortbestaan van de Reisopera – ook na 2020  – te garanderen.

De Nederlandse Reisopera is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) met als RSIN-nummer 802861532. De verplichte informatie over de Nederlandse Reisopera vind je via de deze link.

Alvast dank voor je steun!

Terug naar Steun ons