Steun ons en word Reisgenoot

De Nederlandse Reisopera is al decennia lang het grootste reizende operagezelschap in Nederland. Jaarlijks brengen we drie grote producties naar de theaters en schouwburgen in het hele land. Van Groningen tot Maastricht, van Enschede tot Amsterdam. Dat doen we met jonge, talentvolle solisten en makers, bekende koren en diverse symfonische orkesten. We staan voor kwaliteitsproducties: originaliteit in casting en enscenering en we bieden jonge professionals uitdagende kansen.

Dit kost geld, veel geld. De overheid als subsidieverstrekker trekt zich steeds meer terug. Wij zoeken actief naar nieuwe bronnen van financiering om onze producties te kunnen blijven maken.

Je kunt ons helpen door Reisgenoot te worden, dat kan al vanaf €60, – per jaar.  Als je een mailtje stuurt naar steun@reisopera.nl dan ontvang je alle informatie zo snel mogelijk.

Fonds op naam
Met een fonds op naam kun je persoonlijk invulling geven aan de manier waarop uw gift of nalatenschap wordt besteed. Je kunt bijvoorbeeld een fonds op naam instellen dat tot doel heeft financieel bij te dragen aan de kostuums van een productie of speciaal geoormerkt wordt voor jong talent. Misschien heb je meer affiniteit met muziek of zang. Wij bespreken graag de mogelijkheden met elkaar.

Gift
Uiteraard kun je ook eenmalig of periodiek een gift schenken. De belastingdienst heeft hiervoor aantrekkelijke fiscale faciliteiten beschikbaar.

Reisopera Society voor € 15.000 euro per jaar
De Reisopera Society heeft  10 plaatsen voor bedrijven en hun relaties. Je kunt met 6 personen alle premières bijwonen, inclusief de nazit met hapje en drankje en ontmoeting met cast en creatief team. Uiteraard worden jij en je gasten hierbij persoonlijk ontvangen. Je  kunt met 12 personen aanwezig zijn bij het jaarlijks operadiner en je bedrijfsnaam wordt vermeld op de site. Je hebt toegang tot ons netwerk en wij organiseren op verzoek speciaal voor jou en je relaties workshops die gerelateerd zijn aan het operavak. Denk hierbij aan zang, kap/grime of kostuumontwerp. We bespreken de wensen en mogelijkheden graag met je.

Contactpersoon voor Reisgenootschap en Reisopera Society is directeur Nicolas Mansfield (nmansfield@reisopera.nl).

Inschrijven

Wanneer je onderstaand formulier invult verklaar je akkoord te gaan met de Privacyverklaring van de Nederlandse Reisopera.

[contact-form-7 404 "Not Found"] Terug naar Steun ons