BEDRIJVEN

De Nederlandse Reisopera, gesitueerd in het hart van Enschede, met kantoren in het Wilminktheater en ateliers in de nabijgelegen Performance Factory levert een creatieve, inspirerende en zeer prominente bijdrage aan het culturele leven in Enschede, maar ook ver daarbuiten. Vanwege het unieke karakter niet gebonden te zijn aan één theaterlocatie kan de Reisopera zijn producties naar alle delen van ons land brengen.

Wij willen ons graag verbinden aan bedrijven die de missie en doelstellingen van de Nederlandse Reisopera een warm hart toe dragen.  In ruil daarvoor kunnen wij jouw bedrijf betrekken bij onze organisatie en onze producties en gezamenlijk de waarde van kunst en cultuur voor onze samenleving uitdragen.

De Reisopera kan een zakelijk partner veel bieden:

  • Maatschappelijke relevante betrokkenheid: samenwerking verhalen richting stakeholders
  • Merkzichtbaarheid: logo en naamsvermelding op onze communicatie uitingen, zoals website, flyers, vriendenmagazine en programmaboek.
  • Relatiemarketing: relatieontvangsten tijdens en na voorstellingen, rondleidingen door onze ateliers in de Performance Factory

De samenwerking kunnen wij op maat en wens afstemmen met elkaar, zo kunt u laagdrempelig zakenvriend van de Reisopera worden, of ervoor kiezen om sponsor te worden.

Daarnaast je kun je als bedrijf een eenmalige gift doen.

Word sponsor                  Word zakenvriend                     Bedrijfsgiften                     Onze sponsoren 

 


CONTACT

Fieke Briër
Senior Development Medewerker
088 028 50 00
steun@reisopera.nl

Stichting Nederlandse Reisopera
rekeningnummer NL24 ABNA 0457 5254 60

 

 

Terug naar Steun ons