Steun ons

De Nederlandse Reisopera is al decennia lang het grootste reizende operagezelschap in Nederland. Jaarlijks brengen we drie grote producties naar de theaters en schouwburgen in het hele land. Dat doen we met jonge, talentvolle solisten en makers, bekende koren en diverse symfonische orkesten. We staan voor kwaliteitsproducties: originaliteit in casting en enscenering.

Dankzij de steun van onze vrienden, schenkers, bedrijven, fondsen en subsidiënten kunnen wij opera’s maken die de harten van velen raken en investeren wij in jong talent. Vind je ook dat de Reisopera onmisbaar is voor het cultuurlandschap in Nederland? Steun ons!

VRIENDEN

Geniet je ook zo van de producties van de Nederlandse Reisopera en vind je het belangrijk dat in de toekomst iedereen hiervan kan blijven genieten? Word Vriend van de Nederlandse Reisopera.

SCHENKERS

De Nederlandse Reisopera streeft voortdurend naar groei en het brengen van voorstellingen naar alle delen van het land. Het ontvangen van schenkingen biedt ons de mogelijkheid producties van een hoog niveau te blijven realiseren en nieuwe ontwikkelingen in gang te zetten.

BEDRIJVEN

Mede dankzij onze sponsorpartners kunnen wij jaarlijks drie grote opera producties toegankelijk maken voor iedereen. Onze opera’s reizen door het hele land, van Groningen tot Maastricht, van Enschede tot Amsterdam en daarom bereiken we iedereen met passie voor muziek.

SUBSIDIËNTEN EN FONDSEN

Dankzij de financiële steun van onze subsidiënten en fondsen kunnen wij producties van hoge kwaliteit produceren en jonge talenten de kans geven zich te ontwikkelen. Daarnaast kunnen wij via  educatieve projecten kunst en cultuur toegankelijk maken voor een breed publiek.