Steun de Nederlandse Reisopera

De Nederlandse Reisopera is al decennia lang het grootste reizende operagezelschap in Nederland. Jaarlijks brengen we meerdere grote producties naar de theaters en schouwburgen in het hele land. Dat doen we met jonge, talentvolle solisten en makers, bekende koren en diverse symfonische orkesten. Originaliteit in casting en enscenering staat bij de Reisopera hoog in het vaandel. Dankzij de steun van onze vrienden, schenkers, bedrijven, fondsen en subsidiënten kunnen wij opera’s maken die de harten van velen raken en investeren wij in educatie en jong talent. Vind je ook dat de Reisopera onmisbaar is voor het culturele landschap in Nederland? Steun ons dan nu!

Subsidiënten & fondsen

Gemeente Enschede, Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, Provincie Overijssel, Provincie Gelderland, Paul Pella Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds, VSBfonds, Fonds Podiumkunsten
Dankzij de financiële steun van onze subsidiënten en fondsen zijn wij in staat kwalitatief hoogstaande producties naar de theaters te brengen. Wij bieden daarbij jong talent de kans zich te ontwikkelen. Via educatieve projecten maken we kunst en cultuur toegankelijk voor een breed publiek. Zie hieronder onze partners.