Sterrenregen voor Zwijnenstal!

6 oktober ging Zwijnenstal in première, een voorstelling die we samen met Theater Sonnevanck maken. Deze wordt enorm goed ontvangen door pers en publiek! Sterker nog, volgens de Volkskrant ”heeft niemand nog een reden om niet te gaan.”

 

De Volkskrant (Vincent Kouters)★★★★★
”Zwijnenstal is muziektheater voor het hele gezin, zónder dat de boodschap verloren gaat. (…) Niemand heeft nog een reden om niet te gaan.”
Lees hier de recensie

 

NRC (Marijn Lems) ★★★★
”Marije Gubbels toont hoe snel democratie kan omslaan naar totalitarisme. Rop Verheijen steelt de show als de verpersoonlijking van het kwaad.”
Lees hier de recensie

 

Theaterkrant (Henri Drost) – Keuze van de Criticus
”Met vier geweldige acteurs en twee muzikanten, die van Bach naar marsmuziek, van chanson naar country schakelen, maken Theater Sonnevanck en de Nederlandse Reisopera tijdloos muziektheater.”
Lees hier de recensie

 

Vett Blog 
”Met Zwijnenstal hebben ze wederom een pareltje op de planken! (…) Al bij het eerste liedje zie ik hem (Bink, 8 jaar) naast me steeds iets verder naar voren leunen, totaal opgeëist door de dieren die een zwaar verhaal licht weten te maken en ons ruim een uur weten te boeien met een prachtig verhaal.”
Lees hier de blog

 

Kidsproof 
”Wat een geweldige acteurs en muzikanten spelen in deze voorstelling, zeg! We zijn onder de indruk. (…) Het is ontzettend gaaf om te zien hoe een acteur zo vlekkeloos van de ene in de andere rol overstapt, zonder dat de kinderen dit echt in de gaten hebben. (…) Ze vonden het een geweldige voorstelling!”
Lees hier de blog

 

Go-Kids 
”Een jeugdtheatervoorstelling vol humor, muziek en avontuur. (…) Wij hebben enorm genoten van deze prachtige voorstelling Zwijnenstal.”
Lees hier de blog

 

KidsErOpUit
”We worden vanaf de eerste tel meegezogen in het verhaal. (…) De vier acteurs spelen de dieren vol overgave. Ze zingen en spreken met zeer krachtige stemmen. Het maakt echt indruk op ons.”
Lees hier de blog

 

Zwijnenstal toert nog tot en met 30 november langs de Nederlandse theaters. Klik hier voor meer informatie over deze voorstelling.

 

 

 

Jevgeni Onjegin

Jevgeni Onjegin

Pjotr Iljitsj Tsjaikovski
1 NOV - 28 NOV 2019

In deze 90 minuten-versie van Tsjaikovski's meeslepende opera wordt de vraag gesteld: wat als? Wat als Tatjana en Onjegin andere keuzes hadden gemaakt in hun leven? Wat als Lenski zijn beste vriend Onjegin niet tot een duel had uitgedaagd? De hartstocht ligt onder een vergrootglas in deze intieme en meeslepende productie.


Lees meer Tickets