Sponsoren

 

 

Hoofdsponsor:

TKH Group, onderscheidend door innovatieve technologie

Technologiebedrijf TKH Group NV (TKH) wil een belangrijke nichespeler zijn waarin haar technologisch geavanceerde oplossingen en dienstverlening goed tot hun recht komen. Met hun kerntechnologieën – vision & security, communicatie, connectivity en productiesystemen – richten zij zich op belangrijke verticale groeimarkten. Dit leidt, mede door onze hoge innovatiegraad, tot onderscheidend vermogen en het aanbieden van ‘best in class’- oplossingen.

 

 

Sponsoren en fondsen:

Bank ten Cate & Cie N.V. is een onafhankelijke private bank met een geschiedenis die teruggaat tot 1881. Dat levert niet alleen een rijke financiële traditie op, maar ook waardevolle expertise. De bank doorstond alle financiële ups & downs dankzij een filosofie die zij nooit heeft losgelaten: alle activiteiten zijn gebaseerd op een wederzijdse vertrouwensrelatie. Bank ten Cate & Cie is geen gewone bank. We werken voor een select aantal cliënten, die kunnen rekenen op geregeld persoonlijk contact. Bovendien voeren we geen eigen beleggingsproducten of -fondsen. Dat betekent voor u als cliënt dat u kunt rekenen op een volledig onafhankelijke aanpak, maximale transparantie en geen verborgen kosten.

 

 

De belangrijkste doelstelling van de Stichting Paul Pella Fonds te Enschede is het verlenen van geldelijke ondersteuning van (oud-) medewerkers die in dienst waren van de Nederlandse Reisopera of het Orkest van het Oosten en de voorgangers daarvan, voordat aan het eind van de jaren zestig de pensioenvoorziening werd ondergebracht bij het Burgerlijk Pensioenfonds. Het fonds verstrekt de aanvullende pensioenvoorziening op vrijwillige basis.

Daarnaast stelt het Paul Pella fonds zich sinds media 2012 ten doel om door het verlenen van subsidies diverse vormen van muzikale en muziektheatrale activiteiten in Enschede te bevorderen.