Reserveer nu vast tickets voor De Maakers!

Op 26 juni 2021 gaat de nieuwe muziektheaterproductie van ons talentproject De Maakers in première, buiten bij de Watertoren op Hoog en Droog in Enschede. In Tristan en Isolde: als liefde gevaarlijk wordt brengen de jonge Maakers hun eigen kijk op het tragische liefdesverhaal over Tristan en Isolde, geïnspireerd op Richard Wagners bekende opera. De productie wordt in de periode 26 juni – 4 juli negen maal in de open lucht uitgevoerd. 

Omdat we vanwege de coronamaatregelen nog niet weten hoeveel bezoekers per voorstelling welkom zijn, starten we vandaag met de voorinschrijving voor tickets. Wie belangstelling heeft om te komen kijken, kan nu alvast tickets reserveren.  Tickets kosten €10,- (volwassenen)  en €7,50 (t/m 18 jaar) en zijn te reserveren door  het formulier in deze link in te vullen.

Na 1 juni sturen we  iedereen die zich nu aanmeldt een mailtje met daarin in de verkooplink waarop de tickets gekocht kunnen worden. Wees er snel bij, vol = vol!

 

 

DRIFT in Carré

DRIFT in Carré


17 JUN - 20 JUN 2021

Het kunstwerk EGO uit onze operaproductie L'Orfeo krijgt een hoofdrol in de expo 'DRIFT in Carré'. Voor en achter de schermen in Koninklijk Theater Carré stap je in de wereld van de kunstenaars van Studio DRIFT en kun je - letterlijk - over hun schouders meekijken bij het maakproces van o.a. de bewegende sculptuur EGO.


Lees meer Tickets