Planken koorts

01 Apr

01 Apr

Plankenkoorts (6+)

 • Muzikale speurtocht
  voor kinderen tussen 7-12 jaar
 • Locatie
  Wilminktheater Enschede
 • Datum
  Zaterdag 1 april
 • Deelname
  is gratis
Ga samen met andere kinderen op zoek naar een operazangeres met plankenkoorts en overtuig haar toch het toneel op te komen!

Vanaf 24 maart t/m 2 april is het de Kindermuziekweek! Een dikke week boordevol muziek voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Meer info over de Kindermuziekweek vind je hier.


Altijd al nieuwsgierig geweest naar het theater en hoe het er voor en achter de schermen aan toe gaat? Dan is Plankenkoorts (6+) echt iets voor jou. Tijdens deze muzikale rondleiding krijg je antwoord op al je vragen, en meer. Reserveer dus snel je (gratis) kaarten voor zaterdag 1 april via het Wilminktheater.


Onder begeleiding van enkele acteurs van de Reisopera ga je op ontdekkingstocht door het theater. De speurtocht speelt zich af voor en achter het toneel en soms in het decor van de opera. Je gaat samen op zoek naar een operazangeres die zich verstopt heeft, omdat ze last heeft van plankenkoorts.


Tijdens de zoektocht kom je meerdere mysterieuze dozen tegen. In elke doos vind je een andere theatereigenschap: verbeelding, emotie, techniek of tekst. Als je de operazangeres hebt gevonden, is het de bedoeling haar te verleiden om toch het toneel op te komen voor een kort optreden. Zal de operazangeres uiteindelijk haar plankenkoorts overwinnen?


Plankenkoorts
 is een samenwerking tussen de Nederlandse Reisopera, het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede. Er zijn twee rondleidingen, om 13.30 en 15.00 uur, steeds met plek voor 30 kinderen. Dus wees er snel bij.


Bekijk ook eens