Première ‘Orpheus’ door De Maakers tot nader order uitgesteld

De première van de allereerste productie van ons talentenproject De Maakers, gepland op 4 april in Enschede, kan door de corona-maatregelen helaas niet doorgaan. Ook de voorstelling op zondag 5 april wordt verplaatst. 

Heel jammer voor de vijftien jongeren die al maanden druk aan het repeteren zijn op hun vrije zondagen: we moeten de twee voorstellingen van Orpheus: durf jij los te laten op 4 en 5 april in De Kleine Willem in Enschede, verplaatsen naar een andere datum. Uitstel betekent zeker geen afstel, al weten we op dit moment nog niet wanneer De Maakers hun voorstelling in première kunnen laten gaan.

 

Over De Maakers

De Maakers is een samenwerking tussen de Nederlandse Reisopera en de Theatermakerij Enschede: een kweekvijver voor jong theatertalent van 15 tot 25 jaar uit Oost-Nederland. De Maakers spelen, zingen en musiceren zelf in een nieuwe muziektheatervoorstelling die ze maken met een aantal theaterprofessionals. De muziektheatervoorstelling is gebaseerd op het thema van een van de operaproducties van de Reisopera in dat seizoen. In 2019/20 is dat Orpheus: Durf jij los te laten? die aansluit bij Monteverdi’s L’Orfeo.

 

Bruid Te Koop!

Bruid Te Koop!

Bedřich Smetana
3 OKT - 11 NOV 2020

In verband met de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus heeft de directie van de Nederlandse Reisopera besloten om de tournee van zijn productie Bruid Te Koop! (Bedřich Smetana) te verplaatsen naar het najaar van 2020. De productie staat nu gepland voor de periode van 3 oktober – 11 november 2020, mits de theaters weer open zijn.


Lees meer Tickets