Première L’Elisir d’amore te zien op OperaVision

De geplande tournee van onze coproductie L’Elisir d’amore kan vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan. In plaats daarvan is de premiere op zondag 23 mei als livestream gratis te bekijken op de website van het Europese operaplatform OperaVision. De liveastream is te bekijken via onze website. 

De mogelijkheden voor een theatertournee in een later seizoen worden onderzocht.

 

Komische ‘coming of age’-opera

In de eigentijdse versie van regisseur Marcos Darbyshire is de komische opera L’elisir d’amore (Het Liefdeselixer) van Donizetti een coming of age opera over het verkennen van je eigen identiteit en het verliezen van je onschuld. Regisseur Marcos Darbyshire: “Er gaat veel gelachen worden, maar eerder mét dan óm de karakters.”

Jong talent in de schijnwerpers
Opera Zuid, Nederlandse Reisopera en Nationale Opera & Ballet slaan wederom de handen ineen en brengen dit seizoen Donizetti’s L’elisir d’amore . Hiermee wordt maximaal gebruik gemaakt van de expertise, kennis en ervaring van de individuele operahuizen waarbij gebruik gemaakt wordt van de zangers van De Nationale Opera Studio.

L'elisir d'amore - livestream

L'elisir d'amore - livestream


De Nederlandse Reisopera, Opera Zuid en De Nationale Opera bundelen wederom hun krachten in een sprankelende jongtalentproductie die op 23 mei online te zien zal zijn. De jonge Nemorino probeert met behulp van een liefdesdrank de mooie rijke Adina voor zich te winnen. Maar of dat lukt?


Lees meer Tickets