Financieel administratief medewerker

Hebben cijfers geen geheimen voor jou en wil je in een unieke organisatie werken? 

Wie weet komt jouw talent dan goed tot uiting in de functie van Financieel administratief medewerker bij de Nederlandse Reisopera! Wij zijn een kleine organisatie die grootse producties maakt. Dat vraagt om een goed bezette afdeling Financiën. Om deze afdeling stabieler in te richten, zijn wij op zoek naar maar liefst 2 (!) nieuwe collega’s voor in totaal 48 uur. Wil je weten wat jouw taken inhouden? Lees dan snel verder. 

Hoe ziet jouw werkweek eruit als Financieel administratief medewerker? 

Samen met jouw collega’s ben je dagelijks verantwoordelijk voor het voeren van een correcte administratie voor Stichting Nederlandse Reisopera, Stichting Artistiek Personeel Nederlandse Reisopera en Stichting Paul Pella Fonds.  

Wekelijks hou jij je, samen met je directe collega, bezig met: 

* Debiteuren- en crediteuren en de daarbij behorende communicatie; 

* Het voeren van de financiële (loon)administratie van de verschillende stichtingen; 

* Vraagbaak voor de andere afdelingen en externe samenwerkingspartijen. 

 De verdeling wie wat doet is voor ons niet in beton gegoten. Omdat wij twee Financieel administratief medewerkers zoeken, kan er onderling worden besproken waar interesses liggen en wat jij leuk vindt in jouw werk. 

Wie zijn wij? 

De Nederlandse Reisopera heeft een vaste kern van ruim 30 collega’s en een grote groep freelancers die ons regelmatig ondersteunen. Per productie die we maken, komt daar een nóg grotere groep aan gecaste creatives bij, zoals de regisseur, zangers, dansers en figuranten. Als Financieel administratief medewerker zit je dan ook dicht op het creatieve proces en zie je van dichtbij wat voor gaaf eindproduct er wordt gemaakt.

* Wij maken jaarlijks zeker 4 (grote) producties; 

* Wij werken op (inter)nationaal niveau samen met andere Operahuizen; 

* Wij dragen bij aan de culturele ontwikkeling van kinderen en volwassenen door middel van educatie en participatie, maar ook door bijvoorbeeld de Campingtour en de Meezing Messiah in Carré.  

Wat zoeken wij in een Financieel administratief medewerker? 

Zoals je hebt kunnen lezen, zijn wij op zoek naar twee collega’s die samen 48 uur werken. Wij vragen dat je minimaal 16 uur werkt en maximaal 32. De definitieve invulling zal afhankelijk zijn van jouw wensen en de wensen van jouw directe collega. Jij past bij ons als: 

* Jij minimaal een afgeronde mbo-opleiding hebt in de financiële administratie of een soortgelijke opleiding. 

* Jij een flexibele instelling hebt en als gestructureerd persoon kan werken in een creatieve organisatie. 

* Jij een proactieve houding hebt en het leuk vindt om mee te denken over wat efficiënter kan of verbeterd kan worden. 

Wat wij jou bieden 

Omdat we als Nederlandse Reisopera een kleine organisatie zijn, krijg jij veel kansen om op te pakken wat je leuk vindt. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk jou goede arbeidsvoorwaarden te bieden. Op fulltimebasis (36 uur) ontvang jij: 

* Een maandsalaris van minimaal € 2.500 en maximaal € 3.650 bruto; 

* Een jaarcontract met zicht op een vast dienstverband; 

* In april 2023 een salarisverhoging van 3% en een eenmalige uitkering van maximaal € 450; 

* Ben je op 1 december 2022 in dienst? Dan ontvang je eenmalig nog eens maximaal € 450; 

* Een goed pensioen – we zijn aangesloten bij ABP; 

* 24 vakantiedagen; 

* Standaard op Bevrijdingsdag vrij: dus een extra vrije dag; 

* Mobiele telefoon; 

* Laptop; 

* 8% vakantiegeld; 

* 8,3% eindejaarsuitkering; 

* Reiskostenvergoeding afhankelijk van jouw woonplaats; 

* Een unieke werkplek; 

* Personeelsuitjes. 

Reageer nu! 

Ben jij dé kandidaat voor de functie van Financieel administratief medewerker? Stuur dan jouw cv met motivatie + eventuele voorkeur voor arbeidsomvang- en tijden naar onze HR-adviseur Lydianne via lbeldman@reisopera.nl. Wil je meer informatie over de functie? Dan kan je contact opnemen met José Rikhof, onze controller, via jrikhof-winters@reisopera.nl of op 06-13488124. 

Deze vacature is geplaatst op vrijdag 23 september 2022. Reageren kan tot en met maandag 17 oktober 2022. Wij zijn op zeer korte termijn op zoek naar nieuwe collega’s. Daarom nodigen wij jou, als jij past in het profiel en tijdig reageert, mogelijk al uit voor 17 oktober 2022. Voor meer informatie over de procedure kan je contact opnemen met Lydianne per mail of via 06-10738036.