Werken bij de Nederlandse Reisopera

Vacature Planner
Ben jij gestructureerd, communicatief sterk én een kei in plannen? Als jij volmondig ‘ja’ antwoordt, dan zijn wij op zoek naar jou. Jij doorziet dat planning mensenwerk is, waarbij iedereen zijn of haar eigen belangen heeft. Dit weet jij als geen ander samen te brengen en te communiceren. Overigens ben jij bij ons niet alleen bezig met planning in deze functie. Ben jij benieuwd wat je nog meer gaat doen? Lees dan snel verder!
Vacature Coördinator Decoratelier/werkvoorbereider
Kan jij technisch tekenen én heb jij leidinggevende ambities? Wie weet is de baan als Coördinator Decoratelier bij de Nederlandse Reisopera dan op jouw lijf geschreven! Coördinator Decoratelier is voor ons een nieuwe functie. Voor jou een unieke kans om deze in te kleden op basis van jouw expertise. Hoe wij het voor ons zien? Je bent niet alleen een ‘meewerkend voorman’, maar coördineert ook de inzet van mens en middelen én kan 3d tekenen en doorrekenen. Lijkt jou dit een leuke functie? Lees dan vooral verder.
Vacature Financieel administratief medewerker
Hebben cijfers geen geheimen voor jou en wil je in een unieke organisatie werken? Wie weet komt jouw talent dan goed tot uiting in de functie van Financieel administratief medewerker bij de Nederlandse Reisopera! Wij op zoek naar maar liefst 2 (!) nieuwe collega’s voor in totaal 48 uur. Wil je weten wat jouw taken inhouden? Lees dan snel verder.
Vacature Eerste Belichter
Breng jij met jouw ETC-skills het mooiste licht in de duisternis? Dan lukt jou dat zonder meer vast ook op het podium! Wegens uitbreiding van ons team is ruimte ontstaan voor een Eerste Belichter. Weten of dit jouw droombaan is? Lees dan snel verder!
Vacature Medewerker AV
Kun jij de wensen van een ontwerper vertalen naar praktische en uitvoerbare oplossingen? Heb je zin onze uitvoeringen te versterken met beeld en geluid? Vind je het leuk om af en toe mee te reizen door heel Nederland? En werk je graag mee in een team om samen iets moois te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!