HR stage (vanaf sep. 2023)

Wil jij in jouw stage écht bijdragen aan de ontwikkeling van een unieke en supertoffe organisatie?

Grote kans dat de HR stage bij de Nederlandse Reisopera dan bij jou past! Vanaf september 2023 zijn we op zoek naar een nieuwe HR stagiair. Wij zijn gevestigd in het centrum van Enschede die momenteel wordt verbouwd en na de zomer klaar is: de Performance Factory aan de Hoge Bothofstraat 43a. Ook repeteren wij regelmatig in het Wilminktheater. De Nederlandse Reisopera is volop in ontwikkeling. Wil je meer weten? Lees dan snel verder!

Wat ga jij doen tijdens jouw HR stage?

Jouw stage? Never a dull moment. Je zal onder begeleiding van Lydianne, onze HR Business Partner, een aantal vaste taken oppakken. Verder bepalen wij met jou wat jij wilt leren en wat voor jou interessant is. Een greep uit jouw werkzaamheden:

 

- Bijdragen aan de onderlinge communicatiestromen (ontwikkelen intranet, beschrijven procedures);

- Voorbereiden van nieuwe contracten en wijzigingen;

- Verzuimdossiers beheren;

- Samen opstellen van het arbobeleid voor onze verbouwde locatie;

- Bezig zijn met nog veel meer onderwerpen, zoals meedenken over duurzaamheid en diversiteit & inclusie in ons personeelsbeleid.

 

Over ons

De Nederlandse Reisopera heeft een grote vaste kern van ongeveer 80 mensen, waaronder vaste freelancers en vrijwilligers. Per productie die we maken, komt daar een nóg grotere groep aan gecaste creatives bij, zoals de regisseur, zangers, dansers, figuranten en het orkest en koor.

 

Wat ons omschrijft? Woorden als lef, willen verbinden en raken. Maar wat misschien nog wel de beste omschrijving is: De collega’s van de Nederlandse Reisopera staan voor anderen klaar. Of je nou 8 bent en bij ons kinderkoor zit, bezoeker bij één van onze voorstellingen bent of wanneer je ons bezoekt bij een cultureel evenement, zoals Kunst in het Volkspark. Kom jij bij ons stagelopen? Dan staan we ook klaar voor jou en ontvangen jou met open armen!

 

Wat wij van een HR-stagiair verwachten

Jij zit nog volop in jouw HR-opleiding en (persoonlijke) ontwikkeling. Daarom vinden wij het het belangrijkste dat:

 

- Jij je graag wilt ontwikkelen tot een professional, maar ook als persoon;

- Jij een luisterend oor en een scherp oog hebt;

- Jij kritisch en eigenwijs bent, oftewel: niet aanneemt, maar onderzoekt en navraagt.

 

Wat wij jou bieden tijdens jouw HR stage

Heel belangrijk: de benefits! Je krijgt de mogelijkheid om deels thuis te werken, natuurlijk in onderling overleg. Onze HR Businesspartner is aanwezig van maandag tot en met donderdag. Het is fijn dat je in ieder geval op deze dagen aanwezig bent. De rest van jouw stagevoorwaarden?

- Stagevergoeding van maximaal € 670 bruto per maand bij een fulltime stage (36 uur)

- Is er een voorpremière? Dan krijg jij 2 tickets: 1 voor jou en 1 voor een vriend/familielid

- De mogelijkheid om backstage te kijken bij een voorstelling

- Een unieke werkplek

- In overleg vrij tijdens schoolvakanties

- Flexibele werktijden

- Thuiswerkmogelijkheid

- Veel leren in korte tijd

- En wie weet: een vervolgstage?

 

Reageer nu!

Ben jij dé kandidaat voor onze HR stage? Stuur dan een mail naar onze huidige stagiaire Melanie Smudde via msmudde@reisopera.nl met als onderwerp ‘HR stage’. Geef in jouw mail aan wat jij graag wilt leren en waarom stagelopen bij de Nederlandse Reisopera jou leuk lijkt. Meer informatie nodig? Neem gerust contact met Melanie op.

Deze vacature is geplaatst op woensdag 10 mei 2023. Reageren kan tot en met maandag 29 mei 2023.