Excursies en inleidingen

Inleidingen: beleef het intenser

Hoe meer je weet over de opera, hoe intenser je de voorstelling beleeft. Daarom delen we graag het héle verhaal van een opera met onze bezoekers. Bij al onze voorstellingen is er voorafgaand een inleiding. In een half uur geven medewerkers van de Reisopera je interessante details. Ze belichten onder meer de thema’s, de muziek, de tijd waarin het werk is ontstaan en de aanpak van het artistieke team.

Je kunt bij je theater een reservering boeken voor een inleiding.

Excursies: laat je verbazen

Heb je altijd al willen weten wat er achter de deuren van onze ateliers schuilgaat? Daar doen wij namelijk helemaal niet geheimzinnig over! We laten het graag zien tijdens de Reisopera Performance Tour: een speciale excursie geheel conform de richtlijnen van het RIVM. We leiden je onder andere rond in het kostuum- en kap/grime atelier en de decorwerkplaatsen.

Je wordt ontvangen met een kopje koffie en waarna we je op gepaste afstand meenemen naar de diverse werkplaatsen en de studio in de Performance Factory. We laten je dan zien hoe we deze zomer een bijzondere productie voorbereiden die op verrassende plekken in Nederland te zien zal zijn. Ook is er de mogelijkheid een kijkje te nemen bij één van de repetities in onze studio.

BELANGRIJK!

  • Bezoekers die gebruikmaken van een rolstoel (graag met een begeleider) of rollator zijn van harte welkom, maar geef dit bij uw aanmelding in het vakje opmerkingen door.
  • Let op: je moet een aantal trappen beklimmen tijdens deze excursie.

Data en aanmelden

Op dit moment staan er in verband met zomervakantie geen excursies gepland. Wanneer de nieuwe data bekend zijn wordt dat hier gemeld.

 

Terug naar Ontdek opera