Excursies en inleidingen

Inleidingen: beleef het intenser

Hoe meer je weet over de opera, hoe intenser je de voorstelling beleeft. Daarom delen we graag het héle verhaal van een opera met onze bezoekers. Bij al onze voorstellingen is er voorafgaand een inleiding. In een half uur geven medewerkers van de Reisopera je interessante details. Ze belichten onder meer de thema’s, de muziek, de tijd waarin het werk is ontstaan en de aanpak van het artistieke team.

Je kunt bij je theater een reservering boeken voor een inleiding.

Excursies: laat je verbazen

Opera is magie. Maar hoe een voorstelling tot stand komt, daar doen wij niet geheimzinnig over. Ook achter de schermen gaat een grote rijkdom schuil. We laten het graag zien tijdens een excursie. We leiden je rond in onder meer het kostuumatelier en de decorwerkplaatsen. Iedereen is van harte welkom: van vereniging tot businessclub en van familie tot bedrijfsteam.

In het najaar van 2019 beginnen we met excursies in onze nieuwe ateliers op de Performance Factory in Enschede. Je kunt een groepsexcursie boeken (minimaal 10 personen voor €7,50 p.p.) of je inschrijven voor een reguliere excursie (op vaste dagen, €10, – p.p.). Wil je meer weten, mail dan naar info@reisopera.nl of bel met Iris de Vries/Marian Kock via 088 – 028 50 00.

Terug naar Ontdek opera