Excursies en inleidingen

Inleidingen: beleef het intenser

Hoe meer je weet over de opera, hoe intenser je de voorstelling beleeft. Daarom delen we graag het héle verhaal van een opera met onze bezoekers. Bij al onze voorstellingen is er voorafgaand een inleiding. In een half uur geven medewerkers van de Reisopera je interessante details. Ze belichten onder meer de thema’s, de muziek, de tijd waarin het werk is ontstaan en de aanpak van het artistieke team.

Je kunt bij je theater een reservering boeken voor een inleiding.

Excursies: Reisopera Performance Tour

Update 23 november 2020: vanwege het coronavirus zullen er de komende tijd geen excursies plaatsvinden. Wanneer de maatregelen het toelaten en we nieuwe excursie data hebben gevonden worden die hier vermeld. Houdt onze site in de gaten voor de meest recente informatie. 

Heb je altijd al willen weten wat er achter de deuren van onze ateliers schuilgaat? Daar doen wij namelijk niet geheimzinnig over! We laten het graag zien tijdens de Reisopera Performance Tour: een speciale excursie geheel conform de richtlijnen van het RIVM. We leiden je onder andere rond in het kostuum- en kap/grime atelier en de decorwerkplaatsen.

Je wordt ontvangen met een kopje koffie waarna we je op gepaste afstand meenemen naar de diverse werkplaatsen en studio’s in de Performance Factory. Ook is er de mogelijkheid een kijkje te nemen bij een van de repetities van een productie die op dat moment wordt voorbereid. De totale excursie duurt ongeveer 2 uur en kost €12,50.

BELANGRIJK!

  • Bezoekers die gebruikmaken van een rolstoel (graag met een begeleider) of rollator zijn van harte welkom, maar geef dit aan in het vakje opmerkingen op het aanmeldformulier.
  • Let op: je moet een aantal trappen beklimmen tijdens deze excursie.
  • Per excursie bestaat de groep uit maximaal 10 deelnemers

 

Terug naar Ontdek opera