Meer over La bohème  - met Symfonia Jong Twente

La bohème - met Symfonia Jong Twente

Giacomo Puccini

Een primeur voor Twente: de jonge musici van Symfonia Jong Twente samen op het podium met zeven prachtige solisten van de Reisopera. Samen voeren ze Puccini's hartverscheurend mooie opera La bohème uit. Slechts één maal te zien in het Muziekcentrum Enschede!

Meer over A Little Night Music

A Little Night Music

Stephen Sondheim

"Terecht open doekje voor Susan Rigvava-Dumas" (Trouw ★★★★★), "Betoverende versie van Send in the Clowns" (Volkskrant ★★★★), “Stunning and delicious” (Broadway World), “Een verrukkelijke Sondheim” (Theaterkrant), "Reisopera speelt uitstekende Sondheim" (Place de l'Opera), “Zorg dat je het niet mist!” (Musicalworld ★★★★★) “Rigvava-Dumas krijgt de zaal muisstil” (Musicalweb ★★★★), “Een absolute must” (Musicalsites)

Meer over OperaLunch

OperaLunch

Jong operatalent in de schijnwerpers

Jong operatalent in de schijnwerpers in het meest knusse theatertje van Nederland!

Meer over Jevgeni Onjegin

Jevgeni Onjegin

Pjotr Iljitsj Tsjaikovski

In deze 90 minuten-versie van Tsjaikovski's meeslepende opera wordt de vraag gesteld: wat als? Wat als Tatjana en Onjegin andere keuzes hadden gemaakt in hun leven? Wat als Lenski zijn beste vriend Onjegin niet tot een duel had uitgedaagd? De hartstocht ligt onder een vergrootglas in deze intieme en meeslepende productie.

Meer over Il barbiere di Siviglia

Il barbiere di Siviglia

Gioacchino Rossini

Lukt het de jonge rijke Rosina met hulp van de slimme Figaro uit handen van haar voogd Bartolo te blijven, die immers alleen op haar bruidsschat uit is? En hoeveel vermommingen moet Almaviva wel niet gebruiken om Rosina voor zich te winnen?

Meer over Wonderful Town

Wonderful Town

Leonard Bernstein

Maar zes keer te zien in Oost-Nederland! Samen met het Orkest van het Oosten en Het Gelders Orkest brengen wij zes feestelijke concertante uitvoeringen van Bernsteins wervelende musicalklassieker.

Meer over Zwijnenstal

Zwijnenstal

Coproductie met Theater Sonnevanck

Zwijnenstal is een muzikale, humoristische vertelling over recht en onrecht. Over leiders en volgers en over de moed die nodig is om nee te zeggen als iedereen zijn mond houdt. Coproductie met Theater Sonnevanck.

Meer over Meezing Messiah

Meezing Messiah

Georg Friedrich Händel

Op zondag 8 december 2019 organiseren wij voor de vijfde maal op rij een groots meezing-evenement in Carré. Zing je zelf in een koor? Hou je van samen met anderen zingen? Aarzel dan niet en doe samen met 1000 andere zangliefhebbers mee met de Meezing Messiah!