Nicolas Mansfield benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau

Op vrijdag 30 april jl. heeft Nicolas Mansfield, voormalig algemeen en artistiek directeur van de Nederlandse Reisopera, de Koninklijke onderscheiding ‘Officier in de Orde van Oranje-Nassau’ ontvangen uit handen van de burgemeester van Berkelland.

Mansfield en zijn man werden vanochtend vroeg met een oldtimer opgehaald vanuit huis en ontvangen door burgemeester Joost van Oostrum in het gemeentehuis van Borculo. Vanwege Covid-19 maatregelen vond de ceremonie in kleine kring plaats. Elf Berkellanders werden deze week verrast door de burgemeester met een benoeming in een ridderorde. De hoogste onderscheiding, die van Officier in de Orde van Oranje-Nassau, was daarbij voor Nicolas Mansfield.

Na de ceremoniële uitreiking werd Mansfield thuis opgewacht door een klein gezelschap buren, vrienden en collega’s om hem te feliciteren met zijn onderscheiding. Mansfield werd ook hier nog eens toegesproken en mocht diverse cadeaus en een aubade in ontvangst nemen.

Nicolas Mansfield ontving de Koninklijke onderscheiding voor zijn werk van de afgelopen 20 jaar en voor zijn grootse prestaties voor de cultuursector in het algemeen en de Nederlandse Reisopera in het bijzonder.

Namens de Nederlandse Reisopera onze hartelijke felicitaties!

Lees ook het persbericht voor meer informatie.

 

Foto: gemeente Berkelland

DRIFT in Carré

DRIFT in Carré


17 JUN - 20 JUN 2021

Het kunstwerk EGO uit onze operaproductie L'Orfeo krijgt een hoofdrol in de expo 'DRIFT in Carré'. Voor en achter de schermen in Koninklijk Theater Carré stap je in de wereld van de kunstenaars van Studio DRIFT en kun je - letterlijk - over hun schouders meekijken bij het maakproces van o.a. de bewegende sculptuur EGO.


Lees meer Tickets