Mededeling in verband met aanvullende maatregelen corona pandemie

Naar aanleiding van aanvullende maatregelen van de overheid in verband met de corona pandemie heeft de directie van de Nederlandse Reisopera besloten om:

– de voorpremière van Bruid Te Koop! op donderdag 12 maart in het Wilminktheater niet door te laten gaan

– de première van Bruid Te Koop! in Enschede (14 maart) en de voorstellingen in Groningen (22 maart), Utrecht (26 maart) en Maastricht (28 maart) af te zeggen.

– de seizoenspresentaties op zaterdag 14 maart in Enschede en op maandag 16 maart in Amsterdam niet door te laten gaan.

 

Op dit moment weten wij nog niet of de gecancelde voorstellingen op een later moment worden ingehaald. Zodra er meer nieuws bekend is, zullen wij dit op onze media bekendmaken.

Wij hopen op begrip voor deze situatie en wij proberen alle betrokkenen/bezoekers persoonlijk op de hoogte te stellen van dit nieuws. Bij voorbaat onze excuses wanneer ons dat niet is gelukt.

De speeltheaters informeren zelf op korte termijn de bezoekers die al kaarten gekocht hebben over mogelijkheden tot restitutie of tegoedbonnen.

 

 

Magelone & Peter

Magelone & Peter


11 JUL - 11 JUL 2020

Wat moet je doen als de caravan letterlijk een 'sleurhut' geworden is. Magelone & Peter is de eerste muzikale short story die door ons ontwikkeld wordt. Op zaterdag 11 juli 2020 spelen we twee maal een try-out in het Wilminktheater in Enschede: er is beperkt plaats voor publiek!


Lees meer Tickets