Mededeling in verband met aanvullende maatregelen corona pandemie

Naar aanleiding van aanvullende maatregelen van de overheid in verband met de corona pandemie heeft de directie van de Nederlandse Reisopera besloten om:

– de voorpremière van Bruid Te Koop! op donderdag 12 maart in het Wilminktheater niet door te laten gaan

– de première van Bruid Te Koop! in Enschede (14 maart) en de voorstellingen in Groningen (22 maart), Utrecht (26 maart) en Maastricht (28 maart) af te zeggen.

– de seizoenspresentaties op zaterdag 14 maart in Enschede en op maandag 16 maart in Amsterdam niet door te laten gaan.

 

Op dit moment weten wij nog niet of de gecancelde voorstellingen op een later moment worden ingehaald. Zodra er meer nieuws bekend is, zullen wij dit op onze media bekendmaken.

Wij hopen op begrip voor deze situatie en wij proberen alle betrokkenen/bezoekers persoonlijk op de hoogte te stellen van dit nieuws. Bij voorbaat onze excuses wanneer ons dat niet is gelukt.

De speeltheaters informeren zelf op korte termijn de bezoekers die al kaarten gekocht hebben over mogelijkheden tot restitutie of tegoedbonnen.

 

 

Bruid Te Koop!

Bruid Te Koop!

Bedřich Smetana
3 OKT - 11 NOV 2020

In verband met de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus heeft de directie van de Nederlandse Reisopera besloten om de tournee van zijn productie Bruid Te Koop! (Bedřich Smetana) te verplaatsen naar het najaar van 2020. De productie staat nu gepland voor de periode van 3 oktober – 11 november 2020, mits de theaters weer open zijn.


Lees meer Tickets