De Reisopera bij Theater on Tour

nieuws 08.09.22

In het weekend van 17 en 18 september doet de Nederlandse Reisopera mee met Theater on Tour. Dé fietstocht waarbij je langs bijzondere acts komt in en rondom Enschede. Dit is alweer de zesde editie van het theaterspektakel en de Reisopera maakt hier deel van uit met de voorstelling ‘Keep Calm and Kelly On’, gespeeld door Kelly Poukens en Sofia Vasheruk.

Theater on Tour wordt georganiseerd door Concordia, het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede.

Er zijn twee routes die gefietst kunnen worden: zuid en west. Keep Calm and Kelly On is onderdeel van de zuid route. Het Volkspark is de start- en eindlocatie van beide routes. Hier zijn meerdere acts te bewonderen en kan je na afloop terecht voor een hapje en drankje. De fietstocht is ongeveer twintig kilometer lang.

Keep Calm and Kelly On

In deze knotsgekke komische solovoorstelling vertelt en zingt sopraan Kelly Poukens over het vak. Hoe makkelijk is dat acteren en zingen eigenlijk? De Belgische Kelly heeft als klassieke zangeres diverse prijzen op haar naam staan. Haar scherpe gevoel voor taal, goede acteerspel en komische timing is uniek. Ze vertolkte diverse operarollen in verschillende internationale huizen en is binnenkort te zien als Sandmännchen/Taumänchen in onze familie-opera Hänsel und Gretel. Sofia Vasheruk zal Kelly begeleiden tijdens Theater on Tour.