Bekijk Zwijnenstal online op Podiumkids Thuis

actueel 29.09.21

“⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️”

De Volkskrant

Onze familievoorstelling Zwijnenstal (8+) trok volle zalen in 2019 en heeft inmiddels een Zilveren Krekel in de wacht gesleept. Heb je deze vrolijke en muzikale productie destijds gemist of wil je hem nog een keer zien: kijk dan op Podiumkids Thuis. Voor €2,99 kun je thuis online genieten van de spannende avonturen van de opstandige dieren op de boerderij, die besluiten zelf het heft in handen te nemen!

Overal zingt het wonderbaarlijke verhaal rond over de gelukkige en altijd lachende dieren van de Dierenboerderij, die hun boer hebben verjaagd en nu alles zelf doen. Zingend werken ze op hun eigen land. Ze stellen hun eigen Regels op, beslissen alles samen en iedereen doet waar hij of zij het beste in is. Dus Knokker, het sterke paard, bouwt en sjouwt terwijl de slimme varkens Admiraal en Hagel heel belangrijke gesprekken voeren. Zonder De Mens is iedereen gelijk, toch?Dan, opeens, verdwijnt Hagel. De Regels veranderen, zonder dat erover gestemd wordt. Waarom klinkt de muziek van de dieren steeds droeviger, ze zijn toch nog steeds eigen baas? En wie is dat onbekende schaap dat opeens verschijnt?

Bekijk de voorstelling op Podiumkids Thuis

Zwijnenstal (8+) is een coproductie met Theater Sonnevanck. De voorstelling heeft veel livemuziek en een topcast: Ilse Warringa, Rop Verheijen, Freek den Hartogh en Whitney Sawyer. Een voorstelling over macht, recht en onrecht. Over leiders en volgers en over de moed die nodig is om nee te zeggen als iedereen zijn mond houdt.