Maak kennis met lichting ’21 van Reisopera Summer Camp!

Afgelopen zomer organiseerden wij de eerste editie van het Reisopera Summer Camp: een summerschool om jonge zangers een stap verder te brengen in hun carrière. Van 4-9 juli volgden tien jonge zangers uit Nederland workshops van o.a. componist Merlijn Twaalfhoven en theatermaker Robin Coops. Gezongen werd er bijna niet: ons Summer Camp focuste op beroepshouding, je plaats als kunstenaar in de wereld,  auditietraining en ondernemerschap. Allemaal zaken die voor jonge zangers belangrijk zijn om zich te ontwikkelen. De deelnemers logeerden een week lang in Enschede: er werd gelachen, gehuild, heel hard gewerkt en nieuwe vriendschappen gesloten. Al met al een geslaagde week en een geslaagde eerste editie van het Reisopera Summer Camp!

Het komende jaar volgen wij de tien zangers uit de eerste lichting van het Reisopera Summer Camp. Hoe gaat het verder met hun carriere, wat nemen ze mee van die ene intensieve werkweek bij ons in huis?  Vanaf half september krijgen ze allemaal een eigen pagina op onze website en kun je nader met ze kennismaken. Fotograaf Marco Borggreve deed tijdens het Summer Camp een fotoshoot met de tien deelnemers, want ook dat hoort bij het zangersvak! Hieronder staan alvast enkele foto’s van de talenten uit onze Summer Camp lichting 2021.

Lees meer over het Reisopera Summer Camp in deze link. 

Christof Laceulle

Esther Kouwenhoven

Karina Kambulova

Kikki Vanhautem

Maxime Schräder

Meline Meschkat

Morann de Langhe

Roza Herwig

Stefanie Bruggeling

Sylvia Boone

 

Pocketopera La Bohème

Pocketopera La Bohème


2 OKT - 12 NOV 2021

In deze pocketopera van 75 minuten heeft regisseur Christian Carsten Puccini's hartverscheurende opera La bohème teruggebracht tot de kern: we maken het noodlottige liefdesverhaal van Rodolfo en Mimì van heel dichtbij mee. Deze pocketopera bevat alle geliefde aria's, is als een emotionele achtbaan en zorgt ervoor dat je 75 minuten lang op het puntje van je stoel zit.


Lees meer Tickets