Over het kinderkoor

In januari 2019 werd het Reisopera-kinderkoor opgericht. Het bestaat uit 25 kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar uit Enschede en omgeving en staat onder leiding van dirigent Mirjam Spoelman. Plezier in samen zingen staat voorop!

Zingen in echte operaproducties
De kinderen leren zingen in een koor én spelen mee in producties en optredens van de Reisopera. Afgelopen seizoen organiseerde het kinderkoor onder meer een limonadeconcert en zongen ze het welbekende Hallelujah-koor mee tijdens de Meezing Messiah in Koninklijk Theater Carré. Ook maken de kinderen in een reeks workshops kennis met alle facetten van het opera-vak, zowel voor als achter de schermen. Denk bijvoorbeeld aan een workshop acteren, decorbouw of schminken.

Lid worden
Kinderen die belangstelling hebben om lid te worden kunnen zich opgeven voor de auditieworkshop op 21 oktober via kinderkoor@reisopera.nl. Opgeven kan tot en met 15 oktober.
Het kinderkoor repeteert elke woensdag van 15:30 tot 16:30 in Enschede, lidmaatschap is gratis.

Meer informatie
Ouders of verzorgers die meer informatie willen over het Reisopera-kinderkoor kunnen contact opnemen met Iris de Vries (Productiebureau Reisopera) via kinderkoor@reisopera.nl.

 

Bekijk hieronder de allereerste videoclip van het Reisopera kinderkoor:

Terug naar Kinderkoor