Juli: kinderen en jongeren in de hoofdrol!

In de maand juli staan kinderen en jongeren in Twente bij ons in de hoofdrol. Met een vijftal creatieve workshops, een korte film en een videoclip! 

Sjors Zomer

Van 6 – 10 juli doen we mee aan het project Sjors Zomer dat creatieve activiteiten gratis aanbiedt aan kinderen in Enschede. We geven een vijftal workshops voor kinderen van 4 – 12 jaar.

  • Maandag 6 juli, 15.30 – 16.30: Stort neer als een echte operadiva, door sopraan Francis van Broekhuizen
  • Dinsdag 7 juli, 15.30 – 16.30: Acteren kun je leren, door theatermaker Karine Roldaan
  • Woensdag 8 juli, 15.30 – 16.30: Zing mee met het Reisopera Kinderkoor onder leiding    van dirigent Mirjam Spoelman
  • Donderdag 9 juli, 15.30 – 16.30: Maak je eigen theatermasker door         kostuumontwerper  Reina de Vries
  • Vrijdag 10 juli, 15.30 – 16.30: Maak je eigen toneelkijkdoos door decorbouwer  Sven      Muller en rekwisiteur Tom Rosenboom

Alle workshops vinden plaats in ons gebouw op de Performance Factory in Enschede. Aanmelden kan via deze link.

 

De Maakers

Ons talentproject De Maakers heeft zijn theatervoorstelling Orpheus: durf jij los te laten omgewerkt naar een film van 10 minuten. Deze film gaat zal in juli in première gaan op onze eigen media.

 

Kinderkoor

De kinderen van ons Reisopera Kinderkoor zijn inmiddels weer wekelijks aan het repeteren op de woensdagmiddag. Voor de zomerstop maken zij een videoclip die laat zien wat er allemaal bij komt kijken als je mag zingen in een opera. De clip gaat in juli in première op onze eigen media.

Magelone & Peter

Magelone & Peter


11 JUL - 11 JUL 2020

Wat moet je doen als de caravan letterlijk een 'sleurhut' geworden is. Magelone & Peter is de eerste muzikale short story die door ons ontwikkeld wordt. Op zaterdag 11 juli 2020 spelen we twee maal een try-out in het Wilminktheater in Enschede: er is beperkt plaats voor publiek!


Lees meer Tickets