De Talentsmederij

Talent 9-18

Vanaf september 2021 kunnen talentvolle jongeren van 9 - 18 jaar iedere zaterdag in de Talentsmederij les krijgen in theater en musical. Het is de eerste academie voor muziektheatertalent in deze leeftijdsgroep in Twente. Wij zijn er trots op partner te zijn in dit project!

Wij verzorgen het komende seizoen workshops op het gebied van decor en kostuums en laten de jongeren meekijken achter de schermen bij een operagezelschap. Naast onze succesvolle samenwerking in De Maakers is dit het tweede project waarin Theatermakerij Enschede en de Reisopera de handen ineen slaan op het gebied van talentontwikkeling in Oost-Nederland.

Theaterstroom en musicalstroom

Voor jongeren met zang, dans én acteertalent is de musicalstroom in het leven geroepen. De toneelstroom biedt een plek voor talent dat zich wil ontwikkelen in het acteren voor zowel theaterstukken als films.

Naast de reguliere lessen krijgen de talenten van de academie speciale workshops van gastdocenten als Vajèn van den Bosch en Susan Radder. De leerlingen krijgen ook de mogelijkheid om mee te doen aan castings voor grote theaterproducties en films.

De Talensmederij is van start gegaan in september 2021

Meer weten over de Talentsmederij?

De lessen worden gegeven in de Theatermakerij op de Performance Factory in Enschede. Jongeren moet auditie doen om te worden toegelaten. Voor 30 zaterdagen (4 uur les per dag) zijn de kosten €645, - per leerling. Klik voor meer info op de knop!

Kijk voor meer info op de site van de Talensmederij