Familievoorstelling Zwijnenstal (8+) online te bekijken!

Vanwege het corona-virus is het de komende tijd onmogelijk naar het theater te gaan. Gisteren werd bekend dat dat in ieder geval tot 1 juni het geval is, daarom brengen Theater Sonnevanck en de Nederlandse Reisopera het theater naar jullie! Familievoorstelling Zwijnenstal (8+) is namelijk online te bekijken! Klik hier voor meer info.

Over de voorstelling
Zwijnenstal is een spannende, humoristische familievoorstelling over macht, recht en onrecht. Over leiders en volgers en over de moed die nodig is om nee te zeggen als iedereen zijn mond houdt.

Overal zingt het wonderbaarlijke verhaal rond over de gelukkige en altijd lachende dieren van de Dierenboerderij, die hun boer hebben verjaagd en nu alles zelf doen. Ze stellen hun eigen regels op, beslissen alles samen en iedereen doet waar hij of zij het beste in is. Dan, opeens, verdwijnt het varken Hagel. De Regels veranderen, zonder dat daarover gestemd wordt. Waarom klinkt de muziek van de dieren steeds droeviger, ze zijn toch nog steeds eigen baas?

De voorstelling heeft veel livemuziek en een topcast: Ilse Warringa, Rop Verheijen, Freek Den Hartogh en Whitney Sawyer! Tekst en regie: Marije Gubbels.

TIP! Download hier ook het ”propagandaboekje” voor info over de voorstelling en leuke opdrachten die je samen met je kinderen kunt doen!

Zwijnenstal is een coproductie van Theater Sonnevanck en de Nederlandse Reisopera.

Bruid Te Koop!

Bruid Te Koop!

Bedřich Smetana
3 OKT - 11 NOV 2020

In verband met de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus heeft de directie van de Nederlandse Reisopera besloten om de tournee van zijn productie Bruid Te Koop! (Bedřich Smetana) te verplaatsen naar het najaar van 2020. De productie staat nu gepland voor de periode van 3 oktober – 11 november 2020, mits de theaters weer open zijn.


Lees meer Tickets