Reisopera Performance Tour in november volgeboekt

Update: de excursies op 9, 10, 11 en 12 november zijn helemaal volgeboekt. Aanmelden kan nog steeds door een mailbericht te sturen naar excursies@reisopera.nl. Je krijgt persoonlijk bericht over nieuwe excursiedata.

Heb je altijd al willen weten wat er achter de deuren van onze ateliers schuilgaat? Daar doen wij namelijk niet geheimzinnig over! We laten het graag zien tijdens de Reisopera Performance Tour: een speciale excursie geheel conform de coronarichtlijnen van het RIVM. We leiden je rond in onze kostuum- en kap/grime atelier en de decorwerkplaatsen in de Performance Factory in Enschede. 

Je wordt ontvangen met een kopje koffie waarna we je op gepaste afstand meenemen naar de diverse werkplaatsen en studio’s in de Performance Factory. De totale excursie duurt ongeveer 2 uur en kost €12,50.

BELANGRIJK!

  • Bezoekers die gebruikmaken van een rolstoel (graag met een begeleider) of rollator zijn van harte welkom, maar geef dit aan in het vakje opmerkingen op het aanmeldformulier.
  • Let op: je moet een aantal trappen beklimmen tijdens deze excursie.
  • Per excursie bestaat de groep uit maximaal 10 deelnemers

 

Hans en Grietje (4+)

Hans en Grietje (4+)


17 OKT - 10 JAN 2021

Update 23 oktober: De voorstellingen van Hans en Grietje in Nijmegen (17 oktober), Arnhem (23 oktober), Oldenzaal (25 okt) en Almelo (8 nov)  zijn in verband met de aangescherpte coronamaatregelen afgelast en worden zo mogelijk verplaatst. 


Lees meer Tickets