Boek nu de Reisopera Performance Tour!

Heb je altijd al willen weten wat er achter de deuren van onze ateliers schuilgaat? Daar doen wij namelijk helemaal niet geheimzinnig over! We laten het graag zien tijdens de Reisopera Performance Tour: een speciale excursie geheel conform de richtlijnen van het RIVM. We leiden je onder andere rond in het kostuum- en kap/grime atelier en de decorwerkplaatsen.  

Je wordt ontvangen met een kopje koffie en waarna we je op gepaste afstand meenemen naar de diverse werkplaatsen en de studio in de Performance Factory. We laten je dan zien hoe we deze zomer een bijzondere productie voorbereiden die op verrassende plekken in Nederland te zien zal zijn. Ook is er de mogelijkheid een kijkje te nemen bij één van de repetities in onze studio.

Per excursie kunnen we 10 gasten ontvangen. Iedereen is van harte welkom!

Deze excursie is te boeken op de volgende dagen:

Donderdag 18 juni 2020        10.30 en 14.00 uur

Vrijdag  19 juni 2020              14.00 uur

Maandag 22 juni 2020           14.00 uur

Dinsdag 23 juni 2020             14.00 uur

Tarief                                         € 12,50 per persoon (bij bevestiging ontvang je een betaalverzoek)

Duur van de excursie              ca. 1,5 uur

Je kunt je via dit formulier aanmelden voor de excursie.

BELANGRIJK!

  • Bezoekers die gebruikmaken van een rolstoel (graag met een begeleider) of rollator zijn van harte welkom, maar geef dit bij uw aanmelding in het vakje opmerkingen door.
  • Let op: je moet een aantal trappen beklimmen tijdens deze excursie.
Magelone & Peter

Magelone & Peter


11 JUL - 11 JUL 2020

Wat moet je doen als de caravan letterlijk een 'sleurhut' geworden is. Magelone & Peter is de eerste muzikale short story die door ons ontwikkeld wordt. Op zaterdag 11 juli 2020 spelen we twee maal een try-out in het Wilminktheater in Enschede: er is beperkt plaats voor publiek!


Lees meer Tickets