Beste bezoeker,

Het coronavirus houdt ons land in de greep. Onze deuren zijn dicht en wij hebben onze voorjaars tournee Bruid Te Koop! moeten verplaatsen. We missen het spelen in de theaters en het directe contact met jullie, ons publiek. We zien nu meer dan ooit dat muziek zorgt voor troost en verbinding en dat het mensen bij elkaar brengt. Wat al die jaren zo gewoon leek – een bezoek aan een operavoorstelling- is ineens niet meer vanzelfsprekend. Wij kijken dan ook reikhalzend uit naar het moment waarop we elkaar weer bij een van onze voorstellingen kunnen ontmoeten!

Maar achter onze gesloten deuren zitten we niet stil. We werken aan nieuwe manieren om onze prachtige operaproducties te ontsluiten voor iedereen en ontwikkelen nieuwe producten.We voelen ons gesterkt door de hartverwarmende support van onze donateurs en bezoekers en daar zijn we heel erg blij mee. Zo kunnen we straks en in de verdere toekomst opera voor iedereen in Nederland blijven maken.

De komende maanden blijven wij met hart en ziel werken voor de kunstvorm die ons zo dierbaar is. Met de verbindende kracht van muziek willen wij jullie een hart onder de riem blijven steken. We doen het samen!

Blijf gezond, hou vol en pas goed op elkaar.

 

Bruid Te Koop!

Bruid Te Koop!

Bedřich Smetana
3 OKT - 11 NOV 2020

In verband met de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus heeft de directie van de Nederlandse Reisopera besloten om de tournee van zijn productie Bruid Te Koop! (Bedřich Smetana) te verplaatsen naar het najaar van 2020. De productie staat nu gepland voor de periode van 3 oktober – 11 november 2020, mits de theaters weer open zijn.


Lees meer Tickets

Bruid Te Koop!

3 okt '20
Enschede

Bruid Te Koop!

10 okt '20
Eindhoven

Bruid Te Koop!

13 okt '20
Maastricht

Bruid Te Koop!

21 okt '20
Den Haag

Bruid Te Koop!

24 okt '20
Zwolle

Bruid Te Koop!

27 okt '20
Utrecht

Bruid Te Koop!

31 okt '20
Apeldoorn

Bruid Te Koop!

5 nov '20
Amsterdam

Bruid Te Koop!

7 nov '20
Leeuwarden

Bruid Te Koop!

11 nov '20
Rotterdam

Nieuws